Завершуємо відновлювати міст на Миколаївщині!

Завершуємо відновлювати міст на Миколаївщині!
Влаштування монолітної плити – це завжди особливий день. Вся команда мостобудівників збирається разом і працює без перерви з ранку до вечора.
‍♂️Хоча процес подачі бетону автоматизовано, лишається багато важкої фізичної роботи з розподілу суміші та шліфуванню поверхні.
☝️Від дотримання технології влаштування та якісного догляду в перші дні після заливки бетону залежить набуття матеріалом проектної міцності.
На Миколаївщині, де працюємо над відновленням одного з мостів, наша бригада завершила влаштування монолітної плити за один день. Це понад 150 куб. метрів бетону.
✅Нагадаємо, це перший об’єкт нашої компанії на Миколаївщині після початку повномасштабної війни.
Громада, де тривають роботи, знаходилася майже на лінії фронту. Селище обстрілювали з мінометів, РСЗВ, артилерією та керованими ракетами.
Знищений ліцей, пошкоджена районна лікарня, місцева адміністрація, агропідприємства. Зруйнований міст, по якому в селище заходить автотраса.
Для відбудови та відновлення життєдіяльності громади критично потрібен зв’язок з великими містами, доступ до автошляхів державного значення.
Залишки старого металевого мосту демонтовані. Новий 54-метровий міст зведений мостобудівельниками «Автомагістраль-Південь» фактично з нуля.
На об’єкті задіяно до 50 працівників. Плануємо відкрити проїзд у травні.