Компанія “Автомагістраль-Південь” продовжує дотримуватись традицій благодійництва та соціальної відповідальності

Кожного року наша компанія організує відпочинок для дітей співробітників на чорноморському узбережжі. Безкоштовні путівки планувалось надавати і в цьому сезоні. Але почалась війна, і бази відпочинку на Чорному морі – тепер лише чергова мішень для російських ракет.

Втім, компанія продовжує дотримуватись традицій благодійництва та соціальної відповідальності. Ми вирішили допомогти тим, хто потребує цього найбільше і долучились до евакуації та розміщення українських дітей-сиріт у турецькій Анталії.
Перші групи вихованців дитячих будинків прибули до Туречини ще на початку березня. Тепер їх у країні понад тисячу. Дітей розмістили у двох готелях, що знаходяться в Сіде та Бельдібі.
Евакуація відбувалась під патронатом Олени Зеленської. Велику допомогу у перевезенні дітей надала румунська влада, зокрема трансфер від українського кордону і проживання кожної групи в Румунії перед вильотом до Анталії.
Допомогу з продуктами, речами та іншим надавали волонтери та спонсори, серед яких і наша компанія «Автомагістраль-Південь».
Завдяки підтримці небайдужого бізнесу діти перебуватимуть у Туреччині до кінця війни – вони зможуть не лише відпочивати на морі, але й повноцінно навчатись.