Відновлення дороги до курортної Східниці

На Львівщині продовжуємо поточний середній ремонт автодороги Т-14-02 «Східниця-Пісочна». Роботи з відновлення дорожнього полотна виконуємо на основному проїзді траси на відрізку км 49+955 – км 62+396.

Працюємо кількома бригадами одночасно. Перша виконує фрезерування старого асфальтобетонного покриття, яке вже зроблено на загальній площі 58 тис. кв. м. Зараз роботи тривають на 58-му кілометрі дороги поблизу села Рудники.

Друга бригада слідом виконує влаштування дорожньої основи зі щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом. А третя – влаштовує 5-сантиметровий вирівнюючий шар покриття зі дрібнозернистого асфальтобетону. Як і в березні поточного року, вже відновили 5 км старого дорожнього полотна.

Також окремі наші бригади виконують роботи з встановлення бортових каменів та облаштуванню тротуарів. Наразі вони працюють у селі Опори, де встановлено понад 400 м бордюрів та 200 м поребриків. Нові бордюри та тротуари плануємо облаштувати також у селищі Меденичі та селах Криниця та Рудники.

До ремонтних робіт залучено понад 70 працівників та 50 одиниць техніки.

Також до кінця травня ми плануємо завершити влаштування верхнього шару покриття із щебенево-мастикового асфальтобетону на всій протяжності ділянки.

Тож цього року Львівська область отримає понад 33 км суцільно відновленої ділянки дороги Т-14-02 (км 29+360 – км 62+396), ремонт якої наша компанія розпочала 2017 року.