«Автомагістраль-Південь» взяла участь у конференції з економічного розвитку та відбудови в Токіо

☝️В межах заходу вдалося досягти вкрай важливої для нашої країни угоди про фінансову підтримку. Японія цього року виділить Україні понад 12 млрд доларів, 4,7 млрд з яких мають надійти вже незабаром.
Загалом на заході було підписано 56 документів про співпрацю, зокрема, про надання кредитів для підтримки українського бізнесу. Домовлено про сприяння відбудові України потужними японськими структурами: JICA, JETRO, Експортно-кредитним агентством NEXI та Японським банком міжнародного співробітництва.
Делегація «Автомагістраль – Південь» в межах заходу провела зустрічі з представниками японських компаній NIPPON KOEI та ІНІ CORPORATION, залучених до реалізації інфраструктурних проєктів в Україні.
Перемовини стосувалися не лише співпраці на території нашої країни, але й взаємодії на ринках Євросоюзу.
❗️Підсумки перемовин максимально результативні. Окреслені потенційно цікаві обидвом сторонам напрями співпраці. Для японських партнерів партнерство з «Автомагістраль-Південь» – це можливість спиратися на найпотужнішу в Україні команду фахівців з величезним досвідом. Для нашої компанії співпраця з провідними японськими виробниками – це доступ до найсучасніших технологій та обладнання, кредитних ресурсів. Це можливість більш активно просуватися на зовнішніх ринках, де конкурують світові гранти інфраструктурного будівництва.