ЯНГОЛИ ЯКОСТІ: компанія першою в галузі запровадила корпоративну мобільну службу дорожнього контролю

«Автомагістраль-Південь» динамічно розвивається і масштабує діяльність. За рік команда компанії збільшилась майже вдвічі. Ми виконуємо роботи на більш ніж 90 об’єктах по всій державі.

Керівництво компанії хоче бути впевненим, що робота завжди і на всіх об’єктах виконується якісно і з дотриманням технології та високих стандартів.

Для цього ми запровадили новий проєкт – «Контроль якості».

Мобільні бригади підрозділу здійснюють незалежний операційний контроль якості виконання робіт. Саме такий аудит дає нам реальну картину того, що відбувається на виробничій ділянці.

Служба з перевірки якості укомплектована трьома спеціальними автомобілями «Контролю якості». Вони відвідують той чи інший об’єкт, інспектуючи процес влаштованого дорожнього покриття та інші види робіт.

Фургон укомплектований обладнанням, яке дає можливість на місці визначити широкий перелік параметрів.

Зокрема, це тепловізор, електромагнітний вимірювач щільності, профілометр, динамічний штамп, аналізатор вологості та статичний штамп.

Якщо під час виконання робіт була допущена помилка чи невідповідність технології, інженер-технолог не лише зафіксує її, але в визначить причину, що дасть можливість оперативно виправити проблему.

Як працює мобільна бригада «Контролю якості», ви можете побачити у нашому сюжеті.

https://youtu.be/SYRYkGO-bG0