Цієї весни завершуємо ремонт ділянки дороги Р-65 “Шостка-Глухів” у Сумській області

Цієї весни завершуємо ремонт ділянки дороги Р-65 “Шостка-Глухів” у Сумській області. Регіональний автошлях важливий для двох областей України, він поєднує місто Новгород-Сіверський Чернігівської області з Сумськими Шосткою та Глуховом.

Старе покриття цієї ділянки було в незадовільному стані: дорожнє покриття в “латках” від ямкового ремонту та значними деформаціями у вигляді просадок та колій на всій протяжності.

На ділянці дороги Р-65 від км 104+156 до км 119+456, яка пролягає між селами Собичеве та Долина, в минулому році ми оновили більше 11 км автошляху. Цьогоріч залишилося відремонтувати 4 кілометри: від 115 до 119 км.

Зараз знімаємо старе асфальтобетонне покриття та вирівнюємо профіль дороги. За декілька днів почнемо влаштовувати посилену дорожню основу із щебенево-піщаної суміші обробленої цементом. Наступний етап — два шари асфальтобетонного покриття.

Для виконання робіт задіяно понад 30 співробітників та 20 одиниць техніки. Ремонтні роботи плануємо завершити до середини квітня.

Роботи проходять без закриття руху транспорту з обмеженням руху на одній половині дороги. Після закінчення укладання шарів дорожнього одягу, ми облаштуємо узбіччя та з’їзди, нанесемо дорожню розмітку та встановимо дорожні знаки.