Приступаємо до старту сезону: роботи відновлені в шести областях України і та у Молдові

Кілька днів тому «Укравтодор» повідомив про початок масштабного будівництва доріг. Наразі у нас стартували роботи в шести областях України та в Молдові.
Зокрема, на трасі Н-30 «Василівка-Бердянськ» у Запорізькій області фрезеруємо старе асфальтобетонне покриття.

В Одеській області розпочали відновлення автошляху С-16-24-05 «Білолісся-Росєйка» у курортному Татарбунарському районі.
На Волині ремонтуємо трасу Р-15 «Ковель-Жовква», а на Львівщині дві територіальні дороги: працюємо на Т-14-25 «Миколаїв-Городок-Жовква-Кам’янка-Бузька-Бібрка» та невдовзі розпочнемо роботи на Т-14-02 «Східниця-Пісочна».

У Києві готуємось до повномасштабних робіт на проспекті Бандери, а в області продовжуємо споруджувати майданчики під системи зважування у русі (Weight-in-Motion).

Розпочали ремонт двох сумських об’єктів: доріг Н-07 «Київ-Суми-Юнаківка» та Р-65 «Шостка-Глухів». На Сумщині також монтуємо новий асфальтобетонний завод у смт Степанівка – незабаром він стане до роботи!

У Харківській області продовжуємо ремонт автошляху Н-26 «Чугуїв-Мілове». Проєкт розпочався ще у 2016 році, загальна протяжність ділянки становить понад 100 км. Цьогоріч – фініш! Закінчуємо всю трасу у верхньому шарі.

В Одеському аеропорту, на трасі М3 «Кишинів-Джурджулешти» та на будівництві М-31 «Дніпро- Царичанка-Кобеляки-Решетилівка» роботи фактично і не зупинялися.

Найближчим часом ми більш детально розповімо про об’єкти «Автомагістралі-Південь». Стежте за нашими постами у фейсбуці і підписуйтесь на оновлення!