Інфраструктурні проєкти в України за участі Південної Кореї!

Україну відвідала корейська делегація на чолі з міністром земельних ресурсів, інфраструктури й транспорту Вон Хі Рьоном.

Під час візиту підписана угоду стосовно кредитів від Фонду економічного розвитку і співробітництва (EDCF), яка сприятиме реалізації ключових проєктів повоєнної відбудови нашої держави.

✅В межах візиту також відбувся україно-корейській форум, де обговорювалася програма відновлення України, розглядалися найбільш актуальні проєкти державно-приватного партнерства, налагоджувалися контакти між бізнесом обидвох країн.
До участі в форумі була запрошена компанія «Автомагістраль-Південь», яка наразі відіграє ключову роль у відновленні та розбудові української інфраструктури.

Зокрема, керівництво нашої компанії провело консультації з президентом Korea Overseas Infrastructure & Urban Development Corporation (KIND) Кан Хон Ли (Kang Hong Lee).

KIND створена урядом Кореї та підтримує корейські компанії у плануванні проектів в інших країнах. KIND прагне зробити свій внесок у покращення якості життя та стійке соціально-економічне зростання у країнах-партнерах.

«Наша компанія ще до війни розпочала інвестувати в розробку ТЄО інфраструктурних проєктів державно-приватного партнерства (ДПП). Цей досвід обов’язково стане у нагоді під час повоєнної відбудови. Міжнародні партнери наголошують, що Україна має робити ставку саме на залучення приватних інвестицій. Тому ми дуже зацікавлені у співпраці з такими структурами, як KIND, які можуть допомогти у залученні інвестицій, обладнання, технологій для реалізації проєктів ДПП. Також наша компанія активно виходить на світовий ринок, і ми готові брати участь у реалізації проєктів в інших країнах, які ініціює та фінансує KIND», – зазначив генеральний директор «Автомагістраль-Південь» Микола Тимофеєв.