«Упевнений, що контракт буде виконаний вчасно та якісно» – прем’єр-міністр Молдови

Прем’єр-міністр Молдови Іон Кіку завітав сьогодні на нашу ділянку ремонту в гагаузькому селі Кірсова, де ознайомився з перебігом робіт із реконструкції траси М3 «Кишинів-Джурджулешти».

Село Кірсове розташоване на 101-му кілометрі дороги. Половина проїзної частини автошляху, що йде через село, вже заасфальтована. На другій половині дороги наші асфальтобетонні ланки завершують влаштування нижнього шару покриття товщиною 6 см. Також укріплюємо узбіччя та асфальтуємо примикання до приватних домогосподарств та пішохідні доріжки вздовж дороги. А в найближчі тижні на всій протяжності понад 54-кілометрового відрізку траси розпочнемо влаштування верхнього шару покриття товщиною 4 см.

Загалом до робіт на об’єкті залучено близько 200 дорожників, майже половина яких – місцеві жителі.

Голова молдовського уряду також оглянув нову техніку, яку ми привезли для проведення дорожньо-будівельних робіт.
«Упевнений, що контракт буде виконаний вчасно та якісно, як ми і домовилися», – зазначив прем’єр-міністром Молдови на зустрічі з «автомагістралівцями».

Нагадаємо, перший міжнародний проєкт – реконструкцію траси М3 «Кишинів-Джурджулешти» у Молдові – ми розпочали минулого року. Цей проєкт реалізується за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку.

За контрактом, упродовж трьох років ми відремонтуємо відрізок дороги км 96+800 — км 151+200 та збудуємо ділянки км 151+200 — км 171+290 та км 179+650 — км 190+750.