Траса Н-26 «Чугуїв-Мілове» в Харківській області: завершення робіт

Цьогоріч завершуємо наш великий проєкт з відновлення траси Н-26 «Чугуїв-Мілове» у Харківській області, який розпочали 2016 року.

Цей об`єкт зв`язує Луганську область із Харківщиною, дорога проходить районними центрами двох областей. Зокрема, містами Чугуїв, Шевченкове, Куп`янськ та Біловодськ. Наша ділянка ремонту має протяжність 108 км та знаходиться в межах км 2+635 – км 110+735.

За попередні роки ми відновили майже 88 км цієї дороги з частковим влаштуванням верхнього шару покриття.

Тож цього року нам залишилося відремонтувати декілька ділянок загальною протяжністю близько 20 км з «нуля», а на 48 км – влаштувати верхній шар покриття. Зараз роботи проводяться одночасно на декількох ділянках, де виконуємо розпушування покриття, розподілення щебенево-піщаної суміші та влаштування посиленої основи за методом холодного ресайклінгу. Також окремі дорожні бригади займаються влаштуванням водовідвідних лотків та земляними роботами.

Уже наступного тижня заплановано старт асфальтних робіт, які передбачатимуть влаштування вирівнюючого шару з крупнозернистого асфальтобетону.

Наразі на об’єкті задіяно понад 40 одиниць техніки та 60 працівників.

Також інформуємо, що під час виконання робіт рух транспорту організовано по одній половині проїзної частини у реверсному режимі, тому перепрошуємо за тимчасові незручності та звертаємо увагу водіїв на встановлені тимчасові дорожні знаки, необхідність дотримання правил дорожнього руху та вказівок регулювальників.