АВТОДОРЕКСПО 2021: ультрасучасний асфальтоукладальник BOMAG спеціально для “Автомагістралі – Південь”

Сьогодні у Києві розпочав роботу Міжнародний форум з будівництва, експлуатації і проєктування автомобільних доріг i мостів АВТОДОРЕКСПО 2021.

Захід став чи не наймасштабнішим за всю свою історію і представляє понад 100 компаній із 8 країн світу. Зокрема, на форумі представлене обладнання для виробництва асфальтобетону, дорожня техніка, матеріали та хімія для дорожньої галузі, шумозахисні екрани, лабораторне обладнання.

Родзинкою форуму став гусеничний асфальтоукладальник ІІІ-покоління Bomag BF 700 C-3 S500, який поставили до України спеціально для «Автомагістраль-Південь» в межах нашої партнерської програми.

За словами представників виробника, асфальтоукладальник є справжнім технологічним проривом. Модель BF 700 C-3 S500 має виробничу потужність 700 тонн на годину та оснащення системою інтелектуального керування двигуном. Асфальтоукладальник здатен влаштувати смугу покриття шириною до 9 метрів та товщиною до 30 см.

Одна з найбільших переваг моделі – максимальний комфорт для оператора. Управління всіма процесами відбувається за допомогою джойстиків. Нова модель здатна запам’ятовувати налаштування режиму роботи, що дозволяє однією кнопкою відновити виробничий процес за тими ж параметрами. Також завдяки цифровому калькулятору матеріалу дає змогу точно розраховувати та контролювати витрату асфальтобетонної суміші під час виконання робіт.

Крім того, машина оснащена системами ECOMODE, MAGMALIFE, SIDEVIEW та QUICK COUPLING.

Одразу після завершення міжнародної виставки новий асфальтоукладальник розпочне свою роботу на об’єктах компанії в Україні.