В сезоні 2022 «Автомагістраль-Південь» планує зрости ще на 35-40%.

Амбітне завдання на наступний сезон анонсовано під час «корпоративного» святкування Нового року.

Цьогорічна передноворічна зустріч – наймасштабніша в історії компанії. Разом відзначали завершення сезону приблизно 500 наших співробітників. І це не дивно, адже колектив «Автомагістралі-Південь» за сезон зріс удвічі – майже до 7 тисяч.

Два останні роки були дуже непростими. Компанія взяла відповідальність за величезні обсяги роботи. Втім, чесною та якісною працею, професіоналізмом ми довели, що наша країна здатна власними силами збудувати дороги європейського рівня, злітно-посадкові смуги, які відповідають усім світовим стандартам.

Ми перевернули світогляд українців і ставлення суспільства до дорожників.

За два роки ми створили нові напрями – зокрема, мостобудівельний, всесезонну експлуатацію. В подальшому плануємо активно розширювати також інші напрями діяльності.

План на наступний рік – зростання ще на 35-40%. Для цього у нас є всі можливості, які лише варто правильно та ефективно використовувати.

Наша стратегія на найближчі роки – завершити відновлення дорожньої мережі країни та приділити більшу увагу будівництву нових швидкісних трас. Наростивши такий величезний потенціал, ми не маємо права його втратити. Ми завжди ставили собі високі планки та досягали поставлених цілей.

«Ми сьогодні не просто найбільша дорожня компанія. «Автомагістраль-Південь» – національний лідер в галузі будівництва та інфраструктури, компанія з діджиталізованої системою управління, найсучаснішим контролем якості, інноваційними технологіями», – зазначив генеральний директор нашої компанії Микола Тимофеєв.

За словами Миколи Сергійовича, у сезоні 2021 встановлені чергові неймовірні рекорди. Випущено майже 4 млн тонн асфальтобетону, що на третину більше, ніж торік. Ще більш стрімко, ніж кілометри доріг і тонни продукції, зростає професійний рівень нашої команди. У нас дуже багато молоді, але й чимало досвідчених працівників. Це вдале поєднання юності та досвіду, який дає дуже гарний результат.

«Саме неймовірний потенціал нашого дружнього колективу, наша енергія, наша закоханість у професію, наша готовність постійно вчитись та бажання бути першими – запорука стабільності та продовження стрімкого розвитку компанії у наступному 2022 році… Бажаю всім нашим співробітникам, членам нашої великої родини надміцного здоров’я, енергії, оптимізму. Сьогодні будівельники – це опора країни, ми будуємо не просто дороги, ми будуємо Україну, її майбутнє», – заявив Микола Тимофеєв.

Під час святкової події почесними відзнаками було нагороджені найкращих співробітників.

– Шаргу Володимир Анатолійович

– Онищенко Олександр Сергійович

– Ковалів Ігор Мирославович

– Екімов Віталій Миколайович

– Вакарчук Валерій Анатолійович

– Криша Олександр Вікторович

– Гарбуз Сергій Петрович

– Гержов Володимир Іванович

– Помазунова Катерина Миколаївна

– Сібіберт Максим Юрійович

– Матвієнко Руслан Юрійович

– Деревенській Степан Степанович

– Зубко Романа Григорович

– Аніськів Павло Олегович

– Шевцова Олена Анатоліївна

Почесні грамоти отримали:

– Денисюк Сергій Ігорович

– Гребенюк Ігор Васильович

– Шуба Олександр Вадимович.