«Автомагістраль-Південь» провела найбільший турнір з більярду в історії країни

Сезон-2021 для нашої компанії був насичений спортивними подіями. Ми стали партнерами та учасниками Ультрапробігу Єдності дорогами «Автомагістраль-Південь». Одержали неймовірну перемогу у NADU RACING GAMES 2021.

Наприкінці літа ми провели змагання Кубок «Автомагістраль-Південь» з дисципліни «Московська піраміда».

А в середині грудня стали генеральним партнером найбільшого більярдного турніру в історії України «Дмитро Білозеров запрошує! Кубок Одеси: Міжнародний турнір з комбінованої піраміди».

Турнір тривав чотири дні. У ньому взяли участь як чемпіони світу, так і прості любителі більярду. Загалом 75 учасників із 10 країн. Призовий фонд склав 300 тис грн.

Змагання були розділені на два етапи. Після першого етапу визначились 16 найкращих гравців. У другій частині до фіналістів приєднались ТОП-16 запрошених чемпіонів.

До фіналу найбільшого більярдного турніру в історії України вийшли Йосип Абрамов та Дмитро Білозеров. Їхній двобій запам’ятався надзвичайно видовищною та вкрай складною грою. Після двогодинного протистояння між двома віртуозами переможцем турніру із рахунком 5-3 став Йосип Абрамов.

За словами організаторів, турнір привернув значну увагу. Трансляцію на YouTube подивилось близько 300 тис глядачів.

Подібні змагання допоможуть популяризувати спорт серед молоді та дорослих та залучити у майбутньому інвесторів для розвитку більярдних клубів та шкіл в Україні.

Дізнатись більше, як пройшов міжнародний турнір, можна на нашому YouTube-каналі.

https://youtu.be/LbNPeC44kCQ