Підсумки сезону 2021

Напередодні різдвяних та новорічних світ ми традиційно підбиваємо підсумки роботи компанії.

Так стрімко, як у сезоні 2021, наша компанія ще не зростала.

Відновлено майже 900 кілометрів доріг та 50 мостів.

Випущено майже 4 млн тонн асфальтобетонних сумішей

Капітальні інвестиції сягнули 1,5 млрд грн.

Мережа виробництв збільшилась до 26 баз та 18 сучасних АБЗ. Відкрито 4 нових заводи. У Павлограді запущений найбільший у країні АБЗ потужністю 360 тонн на годину. Потужність виробництва зросла до 4,2 тисяч тонн на годину.

Парк техніки збільшився до 2,5 тисяч одиниць.

За рік компанія реалізувала понад 100 проєктів у 13 регіонах та Молдові.

Найбільші з них:

Ремонт Дороги єдності М-30 «Стрий-Ізварине».

Будівництво Швидкісної траси Н-31 «Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка».

Ремонт Об’їзної дороги міста Харків.

Будівництво Південного обходу міста Дніпро.

Будівництво Об’їзної дороги міста Трускавець.

Ремонт Траси Н-12 «Суми-Полтава».

Капітальний ремонт Проспекту Степана Бандери у Києві.

Відновлення Швидкісної траси з Києва до міжнародного аеропорту Бориспіль.

Капітальний ремонт Траси М-14 «Одеса – Мелітополь – Новоазовськ».

Реконструкція злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту «Херсон».

Одна із найгучніших подій 2021 року – відкриття нової злітно-посадкової смуги в аеропорту «Одеса». Даний масштабний проєкт було реалізовано протягом 2 років.

Тепер Одеса приймає великі літаки класу D. Значно виріс рівень безпеки та комфорту польотів. Збільшився туристичний потенціал міста.

Крім ремонту та будівництва доріг, ми активно розвиваємо і напрям експлуатації. Наша дорожня мережа збільшилася до 6,5 тис км. Ми обслуговуємо автошляхи у п’яти регіонах. Створено 24 дорожньо-ремонтних пункти.

Але наша компанія – не лише лідер ринку та рекордсмен. Ми є справжнім драйвером інфраструктурного будівництва. Наш технологічний потенціал та професійний рівень зростають навіть швидше, ніж обсяги робіт. Ми активно застосовуємо роботизовані системи управління. Проєктування та геодезичні вишукування тепер супроводжуються найсучаснішими цифровими технологіями.

Для геодезичного супроводження ми почали використовувати на об’єктах компанії унікальний дорожній автосканер. Впроваджено діджиталізовану систему управління компанією.

Ми першими починаємо застосування BIM-технологій у будівництві інфраструктурних об’єктів.

Використовуємо для спорудження мостів та естакад унікальні технології поздовжнього насуву та постнапруження бетону.

Наша гордість та основа нашого успіху – система управління якістю. Науково-дослідний центр у Новомосковську цього року отримав низку найсучаснішого обладнання.

При проєктування складу асфальтобетонних сумішей ми використовуємо сучасну американську систему суперпейв.

Аналіз та оцінка нових об’єктів тепер більш ефективні та якісні. А робочі процеси стали набагато прогнозованішими та контрольованішими.

Ми першими у країні запровадили мобільну систему аудиту дотримання технології. Три машини наших «янголів якості» допомагають виробничим ланкам усувати недоліки та уникати помилок.

В системі якості задіяно понад 350 інженерів. Таку увагу якості не приділяє жодна інша компанія.

Цього року майже вдвічі збільшився колектив компанії. Велика родина «Автомагістраль-Південь» тепер налічує 6,6 тисяч співробітників! Компанія зібрала найкращих випускників профільних навчальних закладів. Повернула з-за кордону професійних дорожників та мостовиків.

Ми пропонуємо всім, хто до нас долучився, високу та стабільну зарплату, комфортні умови роботи і проживання, соціальну підтримку та якісне харчування, можливості навчання, професійного та кар’єрного зростання.

2021 рік добігає кінця. Це був рік успіху, рекордів та перемог. Ми зробили перший крок у майбутнє концесійних доріг. Виступили розробником ТЕО проекту траси першої категорії «Краковець-Львів-Броди-Рівне».

Наразі підготовка ТЕО майже завершена. Готовий маршрут, спільно з європейськими консультантами розроблена економічно-фінансова модель. Міністерство інфраструктури анонсує запуск проєкту вже на наступний рік!

Завдання для компанії на 2022 рік – ще більше випередити час. Українській підрядник на світовому рівні – ще недавно це здавалось фантастикою. Але ми готові до участі у великих міжнародних проєктах. Наша мета – лідерство у всіх сферах інфраструктурного будівництва.

Будуємо майбутнє сьогодні!