Завершуємо будівництво одного із наймасштабніших об’єктів на Дніпропетровщині

«Автомагістраль-Південь» завершує спорудження одного із найбільших об’єктів компанії у Дніпропетровській області – Південний обхід Дніпра, який стане частиною траси М-30 «Стрий – Ізварине», що з’єднає Захід та Схід України.

Спорудження Південного обходу міста – надзвичайно складний проєкт, який має стратегічне значення. Нова об’їзна дорога протяжністю 7 км дозволить спрямувати транзитний транспорт в обхід житлової забудови на правий берег Дніпра. Автошлях також істотно зменшить транспортне навантаження на вуличну мережу та покращить безпеку дорожнього руху.

Будівництво цього об’єкту ми розпочали у 2019 році. Було побудовано три ділянки загальною протяжністю 3,7 км від запорізької траси Н-08 в напрямку до вул. Аеропортівська.

Минулого року роботи були розпочаті ще на чотирьох ділянках від вулиці Аеропортівська до вулиці Мільмана. Також у межах проєкту було побудовано дворівневу транспортну розв’язку над вул. Аеропортівською довжиною 45 м та шириною 22 м.

Готовність об’єкту складає 95%, наразі тривають фінальні роботи і вже до кінця року рух Південним обходом буде відкрито для всіх видів транспорту.

На даний момент наші дорожні бригади виконують:

– нанесення дорожньої розмітки холодним пластиком;

– встановлення бар’єрного огородження;

– влаштування освітлення;

– влаштування швидкотоків;

– облаштування тротуарів;

– влаштування з’їздів;

– встановлення дорожніх знаків

ДОВІДКОВО:

У листопаді ми розпочали іще один мегапроєкт – будівництво Північного обходу міста Дніпро.

Даний об’єкт також дуже важливий для міста, адже дозволить якісно поєднати криворізький та донецький напрямки траси М-30 «Стрий-Ізварине», які наша компанія протягом минулого та цього року відновила в межах поточного середнього ремонту.

Нова об’їзна Дніпра, чотирисмугова дорога протяжністю 6,6 км, пройде в об’їзд житлової забудови, розвантажить від транзитних автомобілів та великогабаритних фур вулиці Новокодацького району та допоможе вирішити проблему заторів.

Будуємо Україну разом!