Наші бігуни взяли участь у благодійному забігу, який організував фонд «Корпорація Монстрів»

Цими вихідними спортивна команда «Автомагістралі-Південь» зібралась в Одесі з радісного та важливого приводу. Наші бігуни взяли участь у благодійному забігу, який організував фонд «Корпорація Монстрів».

Подію провели задля підтримки реставрації 100-літньої дачі Анатра – будинку у самому центрі міста, побудованому в стилі нео-готики. Ця локація наразі вкрай занедбана, але завдяки спортивному змаганню благодійникам вдалося зібрати 120 тисяч гривень на реставрацію будівлі. Частина цих грошей піде на терміновий ремонт маєтку, а решта коштів залишиться на повноцінну реставрацію. Після ремонту тут запрацює культурний та соціальний центр.

Ми не могли залишитися осторонь такої ініціативи! Наші спортсмени взяти участь у забігах на дві дистанції – 3 та 6 км. А Максим Березянський, інспектор відділу моніторингу служби економічної безпеки нашої компанії, зайняв четверте місце у забігу на 3 км. Це дуже гарний результат, адже йому довелося змагатися із сильними та професійними бігунами.

Зараз наші спортсмени відпочивають та придивляються до найближчих спортивних подій. А благодійні забіги у нас в пріоритеті – адже це можливість перевірити свої сили і зробити внесок у добру справу.