Найбільшу виробничу базу компанії сполучать із транспортними артеріями області

Триває завершальний етап поточного середнього ремонту автотраси С211017 «Дергачі-П’ятихатки» протяжністю 5,8 км у Харківській області.
Дорога місцевого значення С211017 сполучає автотрасу Т-21-03 «Харків-Дергачі-Золочів» з обходом Харкова, що є частиною автошляху М-03 «Київ-Харків-Довжанський». Вона також має стратегічне значення для нашої компанії, адже поєднує найбільшу виробничу базу у Дергачах із важливими транспортними артеріями області.
Відновлення автотраси С211017 стало першим цьогорічним проєктом компанії у регіоні. На початку березня роботи проводяться на ділянці км 0+360 – км 6+180 від міста Дергачі у напрямку села Черкаська Лозова.
За місяць наші спеціалісти активними темпами виконали значний обсяг робіт із суттєвим випередженням графіку. Уже завершено влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття.
ВИКОНАНО РОБОТИ З:
• розчищення придорожньої смуги від чагарників та дрібнолісся;
• розпушення дорожнього покриття;
• стабілізації дорожньої основи методом «холодного ресайклінгу» із додаванням цементу;
• влаштування шару основи зі щебенево-піщаної суміші, укріпленої цементом;
• влаштування двох шарів асфальтобетонного покриття.
Спеціалісти компанії завершують влаштування з’їздів та примикань. Найближчим часом розпочнеться укріплення узбіччя та нанесення дорожньої розмітки.
Відтак відновлена ділянка дороги вже наприкінці квітня буде готовою до вводу в експлуатацію.
ДОВІДКОВО:
Дорога С211017 тривалий час перебувала у понівеченому стані через чисельні ями та вибоїни й не відповідала сучасним транспортно-експлуатаційним вимогам. Її відновлення дозволить суттєво покращити комфортні та безпечні умови дорожнього руху в передмісті Харкова.
Будуємо Україну разом!