«Автомагістраль-Південь» поповнив свій парк техніки 122 самоскидами

 

«Автомагістраль-Південь» продовжує активно інвестувати в створення виробничих потужностей, технічну модернізацію і переоснащення.

З минулого року наш парк техніки зріс на 200 одиниць. Навесні зі стартом нового дорожньо-будівельного сезону ми придбали на умовах лізингу ще 122 самоскида. Сьогодні, 13 квітня, в Одесі представники офіційного дилера Ford урочисто вручили ключі від першої партії автомобілів керівництву нашої компанії.

На першому етапі в розпорядження компанії перейдуть 50 будівельних самоскидів Ford Trucks 4142D, 3542D (потужністю 420 к.с., тоннажністю – 21-26 тонн) і тягачів Ford Trucks 1842T. Всі автомобілі комплектуються потужними, надійними та економічними двигунами Євро-5 Ford-Ecotorg. Вся техніка абсолютно нова – 2018 року випуску, вироблена на турецькому заводі автогіганта. Протягом місяця в розпорядження нашої компанії будуть передані і інші автомобілі.

Нова техніка дозволить повною мірою використовувати потенціал виробничих потужностей «Автомагістраль-Південь», які в цьому році будуть значно розширені. Завдяки рекордному розширенню автопарку ми зможемо виконувати значно більший обсяг робіт і братися за самі амбітні завдання, підтверджуючи своє лідерство в галузі.

Перша партія автомобілів відправиться в регіони, де компанія реалізує найбільш масштабні проекти. В першу чергу це Київ і Київська область, де стоїть завдання виконати значний обсяг робіт в дуже стислі терміни. Крім того, самоскиди почнуть роботу в Дніпропетровській, Харківській, Одеській, Сумській та Запорізькій областях, а також в аеропорту Одеси. Нову техніку «Автомагістраль-Південь» зустрічали урочисто, як і годиться при зустрічі нових членів нашої великої команди.