«Автомагістраль-Південь» оновлює дорожню інфраструктуру Дніпропетровської області

Триває будівництво швидкісної многополосной дороги в Дніпропетровській області, яка стане частиною нової траси Н-31 Дніпро-Решетилівка і основним напрямком з Дніпра до Києва. Протягом 2018 року проект передбачає закінчення робіт на ділянці довгобуду протяжністю близько 7,5 км, і наступні ділянки нового будівництва – загальною протяжністю 5 км – в обхід
смт. Петриківка.

Дорожньо-будівельні роботи відновили на початку квітня, як тільки дозволили погодні умови. На даний момент компанія закінчує роботи по влаштуванню земляного полотна та штучних споруд, проводить роботи по влаштуванню шарів основи з доменного шлаку і щебеневих-піщаної суміші, укладання нижніх шарів асфальтобетонного покриття.

Даний етап масштабного будівництва дороги Дніпро-Решетилівка дозволить забезпечити рух автотранспорту в обхід смт. Петриківка, що значно знизить аварійність, поліпшить безпеку і комфортні умови для місцевого населення та учасників дорожнього руху.

Роботи на автомобільній дорозі Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка – приклад сучасного дорожнього будівництва на Дніпропетровщині. У проекті враховані всі фактори – безпеки, екології та економіки. Ніколи ще за роки незалежності України на будівництво і капремонт доріг регіону не виділявся такий значний обсяг фінансування.