150 дітей співробітників компанії відпочиватимуть на чорноморському узбережжі в Одесі!

Цього літа 150 дітей співробітників нашої компанії відпочиватимуть на чорноморському узбережжі в Одесі!
Двотижневі путівки у відпочинковий центр «Чайка» безоплатно отримає кожна дитина віком від 7 до 15 років.
«Ми щодня прагнемо дати нашим дітям найкраще. Проте за час тривалих карантинних обмежень, здається, заборгували їм не один десяток подарунків. Цю ситуацію виправимо негайно! У межах соціальної акції «Канікули на морі» півтори сотні діток наших працівників безпечно і комфортно відпочинуть та оздоровляться у затишному центрі «Чайка», що розташований у парковій зоні Одеси. Покупатися в морі, позасмагати на пляжі, поласувати кавунами – як одна велика родина», – розповів генеральний директор «Автомагістралі-Південь» Микола Тимофеєв.
У «Чайці» діти співробітників компанії відпочиватимуть у червні-серпні. Зміни триватимуть по два тижні. Та нудьгувати діткам не доведеться, адже у «Чайці» щогодини як не конкурс талантів, то вікторина всезнайків. Тому тонни позитивних емоцій гарантуємо. І запевняємо батьків: за розмаїтими активностями жодна дитина не пропустить 5-разового харчування!
Перша відпочинкова зміна у «Чайці» стартує 18 червня. Тож, батьки, не ловіть гав і зголошуйтеся до відділу кадрів «Автомагістралі-Південь» уже зараз!
Акцією «Канікули на морі» компанія продовжує соціальну програму підтримки співробітників «Велика родина «Автомагістралі-Південь». Торік у межах соціальної акції «Спекотне літо з книжками» ми подарували дітям працівників близько тисячі комплектів художніх видань.