Автомобільний пункт пропуску «Чоп-Захонь»: фрезерування, регенерація влаштування асфальтобетону та інші роботи!

Роботи виконуються «Автомагістраль-Південь» за договором з Проєктом USAID «Економічна підтримка України».
В межах Проєкту USAID на чотирьох пунктах пропуску на західному кордоні вже завершено швидку модернізацію приміщень та встановлення необхідного обладнання.
В «Чоп-Захонь» має відбутись заміна дорожнього покриття, влаштування нового асфальтобетонного покриття, очищення зливової каналізації, встановлення засобів примусової зупинки.
‍♂️Наразі на об’єкті виконується регенерація з додаванням нового матеріалу, фрезерування, влаштування нижнього шару асфальтобетону.
Демонтується старий ваговий комплекс, виконуються бетонні роботи. Зокрема, влаштовуються фундаменти для встановлення блокаторів.
☝️ «Автомагістраль-Південь» вже має досвід комплексної реконструкції на західному кордоні.
✅Зокрема, у 2022 році в рамках проєкту «Відкритий кордон» компанія модернізувала пункт пропуску «Корчова-Краківець». Були оновлені смуги руху для легковиків та вантажівок, модернізувані павільйони для митного та паспортного контролю, розширена під’їзна автодорога, побудований новий автобусний термінал, влаштовані тротуари з бруківки. Поруч побудували майданчик площею 1,7 га для відстою великогабаритного транспорту.
✅У Чернівецькій області протягом 2022-2023 років «Автомагістраль-Південь» провела реконструкцію 7-кілометрової ділянки дороги Т-26-08 до пункту пропуску «Красноїльськ – Вікову де Сус». Дорогу поширили, влаштувавши нову основу та цементобетонне покриття.