Вперше в історії України! 3 мільйони тонн асфальтобетону

Вперше в історії України!

3 мільйони тонн асфальтобетону

Чергова фантастична перемога «Автомагістраль-Південь»!

З початку сезону наші заводи виробили 3 мільйони тонн асфальтобетонних сумішей, що є абсолютним рекордом для інфраструктурної галузі країни!!!

До кінця сезону плануємо покращити результат та вийти щонайменше на 3,5 млн. тонн (за підсумками сезону 2020 наші заводи виробили 2,9 млн. тонн).

Новий рекорд – це результат масштабних інвестицій у розвиток виробничих потужностей. У сезоні 2021 кількість виробничих баз компанії зросла до 26. Додалося 4 нових асфальтобетонних заводи у Мелітополі, Павлограді, Березані та Ходовичах. Завод у Павлограді став найпотужнішим у країні.

Всі нові виробництва оснащені установками від італійського виробника MARINI. Тепер у компанії 18 АБЗ загальною потужністю 4230 тонн на годину. До 12 збільшилася кількість змішувальних установок з приготування щебеневих сумішей, оброблених цементом. Команда співробітників, діяльність яких пов’язана з виробничими базами, складає понад 600 працівників.

На сьогоднішній день всім заводам компанії не більше п’яти років. Найбільшу кількість продукції з моменту запуску випустили заводи у Дергачах Харківської області та у Новомосковську на Дніпропетровщині. Це наші перші «мільйонники».

Всі заводи можуть похвалитись дуже високим рівнем автоматизації та відповідністю міжнародних екологічним вимогам. Заводи оснащені новітніми очисними спорудами, які дозволяють відфільтрувати 99,8% викидів. Виробництво практично безвідходне. Крім того, для зменшення викидів в атмосферу наші виробництва можуть використовувати різні види палива, зокрема, газ або дизель. Завдяки цьому забезпечується економічність, екологічність і одночасно гарантується безперебійність роботи.

Система управління АБЗ також включає можливість дистанційного налаштування і контролю. Що є гарантією дотримання всіх технологічних тонкощів виробництва асфальтобетону.

Наші підприємства мобільні. І можуть переміщуватись на інші виробничі майданчики – ближче до нових об’єктів. Компанія має власну команду фахівців, які спеціалізуються на монтажі та демонтажі виробничих об’єктів.

Для своєчасного обслуговування заводів та забезпечення безперебійного виробництва на нашій базі у Новомосковську сформовано власний склад запчастин, що значно спрощує обслуговування обладнання і мінімізує ризик незапланованих зупинок виробництва.

Нагадаємо, у сезоні 2021 компанія реалізує понад 90 об’єктів. Роботи проводяться на дорогах загальною протяжністю понад 900 км в 12 областях України (Львівська, Волинська, Київська, Полтавська, Одеська, Дніпропетровська, Запорізька, Сумська, Харківська, Херсонська, Донецька, Луганська області), у м. Київ, а також у Республіці Молдова.

Станом на першу половину вересня понад 730 км доріг виконано у нижньому шарі та понад 660 км у верхніх шарах покриття.

ТОП-3 об’єктів компанії:

  1. Будівництво швидкісної траси Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка (Дніпропетровська обл.)
  2. Ремонт дороги Єдності М-30 Стрий-Умань-Дніпро-Ізварине (Дніпропетровська область)
  3. Відновлення головної магістралі країни – траси М-03 на ділянці Київ-Бориспіль (Київська область).

Будуємо Україну разом!