Сьогодні конференція компанії «Автомагістраль-Південь» перейшла у більш практичну площину: піднімалися питання необхідності професійного зростання в умовах постійного розвитку компанії, презентували новітні технології та провели практичні семінари.

Другий день щорічної конференції був не менш насиченим, ніж відкриття заходу, та зібрав понад 150 відвідувачів – професіоналів галузі. Серед присутніх були  лінійні виконавці робіт: виконроби, майстри, начальники дільниць, виробничих баз, геодезисти, представники лабораторії. І для кожного представника цих спеціальностей під час конференції розкривалися головні новації – все, що може допомогти вдосконалити процес виробництва, покращити якість та результативність роботи кожної ланки виробництва.

Так, ранкова частина конференції була присвячена майстер-класам на теми «Бітумні емульсії в дорожньому будівництві», «Комплексна модифікація бітумів, емульсій та асфальтобетонів».

«Дуже корисно на початку будівельного сезону зібрати всіх та провести загальні збори співробітників. У перший день ми обговорювали питання розвитку компанії в цілому, – розповів Карен Сейранов, головний інженер компанії «Автомагістраль-Південь». – У другий день ми запросили фахівців різних напрямків, різних рівнів, які проводять з нашими працівниками ознайомчу та, здебільшого, навчальну роботу. Це корисно для всіх і дуже позитивно позначається на роботі впродовж сезону, адже на конференції наші співробітники оновлюють знання, обмінюються досвідом із колегами, спілкуються безпосередньо з керівництвом компанії, щоб мати уявлення про те, куди компанія планує спрямувати свої потужності та наміри».

Окремою темою сьогодні обговорювали питання різноманітних добавок для модифікації бітумів і асфальтобетонних сумішей. Неабиякий інтерес серед присутніх викликало питання, присвячене технологіям будівництва цементобетонних доріг, та новітня методика укладання асфальтобетону, яка тільки-но заходить на український ринок будівництва доріг. Ідеться про теплі асфальтобетонні суміші. Для співробітників нашої компанії спеціалісти презентували технологію влаштування теплих асфальтобетонних сумішей. А представники лабораторної ланки нашої компанії провели семінар із випробувань за системою Superprave, яку наша компанія активно впроваджує на ринку.

«Наші конференції спрямовані на те, щоб «розбудити» людей після тривалої перерви, – зазначив Валерій Вакарчук, заступник головного інженера компанії «Автомагістраль-Південь». Другого дня нашого заходу ми донесли до кожного співробітника інформацію про те, що компанія йде в ногу з часом, використовує сучасні матеріали та сучасні технології. Наразі піднімаються питання, які стосуються нормативної бази, зокрема, безпеки дорожнього руху. А також – вимоги документації до якості матеріалів, технологічних особливостей процесів тощо». Пан Вакарчук додав, що сьогодні у конференції узяли участь чимало партнерів, з якими «Автомагістраль-Південь» працює багато років. Були присутні й нові компанії, які зацікавлені у співпраці з нашою компанією. Вони презентували свої технології.

Наприкінці дня практично всі учасники конференції висловилися за продовження подібних заходів і попросили зробити їх ще більш практичними, приділивши більше уваги обміну досвідом.

Слідкуйте за нашими новинами на сторінці у Фейсбук – далі ми будемо більш детально розповідати про всі новації, які обговорювались та над чим дискутували під час двох насичених днів конференції.