Триває будіництво траси М-3 у Молдові

Військові дії не вплинули на закордонний проєкт «Автомагістраль-Південь». Компанія в цьому році завершує відновлення траси М3 у Молдові. ❗️
Нагадаємо, роботи на 85-кілометрах траси М3 «Кишинів-Джурджулешти» розпочались у 2019 році. Наша компанія навіть побудувала виробничу базу у місті Вулканешти, де розміщені асфальтобетонний завод та грунтозмішувальну установку.
✅Наразі перша ділянка проєкту (км 96+800 — км 151+200) протяжністю 55 км, включаючи дев’ять мостів, майже завершена.
✅На двох інших ділянках (км 151+200 — км 171+290) та км (179+650 — км 190+750), де по проекту відбувається реконструкція, активне будівництво ще триває.
✅Зокрема, у квітні розпочались масштабні земляні роботи, які наближаються до завершення. Потрібно «з нуля» побудувати 7 кілометрів дороги, ще на 4 кілометрах передбачене поширення і допоміжний дорожній конструктив.
✅Крім того, залишаються певні роботи по двох мостах.
Завершити роботи планується до жовтня 2022 року, для цього в Молдову були мобілізовані додаткові 39 одиниць техніки.
Наш проєкт у Молдові – це не просто ремонт автошляху, це повний комплекс відновлення інфраструктури. Великий обсяг робіт припадає на створення супутньої інфраструктури. У тому числі нові, сучасні автопавільйони, освітлення, пішохідні доріжки, майданчики для паркування автотранспорту.
Успішне завершення траси «Кишинів-Джурджулешти» – дебют нашої компанії на європейському ринку. Маємо надію на отримання нових замовлень від інших західних сусідів України.