На вулиці Заболотного у столиці влаштовуємо останні метри верхнього шару покриття

На вулиці Заболотного у столиці влаштовуємо останні метри верхнього шару покриття.

За кілька днів будуть зняті обмеження на проїзд автотранспорту 3-кілометровою ділянкою вулиці Заболотного у Києві. Нині тут завершуються роботи зі влаштування верхнього шару дорожнього покриття із щебенево-мастикового асфальтобетону.

До завершального етапу капітального ремонту залучено близько 100 працівників та 50 одиниць дорожньо-будівельної техніки🚜. Працюємо у цілодобовому режимі.

Кілька днів тому асфальтоукладальні бригади влаштували верхній шар покриття на відрізку вулиці по одному проїзду від будинку №156 у напрямку Одеської площі. Тепер цією ділянкою з новим покриттям організовано проїзд автотранспорту згідно з тимчасовою схемою організації дорожнього руху, погодженою з Нацполіцією.

А ми виконуємо влаштування верхнього шару покриття із ЩМАС-20 на протилежній частині вулиці.

Після завершення укладання верхнього шару покриття будемо проводити роботи з нанесення дорожньої розмітки, монтажу бар’єрного огородження та встановлення нових дорожніх знаків.

Нагадуємо, що капітальний ремонт вулиці Заболотного було розпочато у 2018 році. Окрім відновлення дорожнього покриття основної проїжджої частини, ми виконали влаштування тротуарів, велодоріжки, забезпечення водовідведення та зовнішнього освітлення.

Дорога збудована на посиленій основі зі щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом. Нижні та верхній шари дорожнього покриття влаштовані на площі 109 тис. кв. м.

Упевнені, що кияни, які користуються однією з найбільш завантажених автотранспортом магістральних вулиць столиці, залишаться задоволені високою якістю нашої роботи.