Компанія відповідає за майже половину всіх автотрас столичного регіону!

«Автомагістраль-Південь» розширила мережу експлуатаційного утримання автошляхів у Київській області на 869 км. Компанія тепер відповідає за дороги національного, регіонального та територіального значення у Білоцерківському, Фастівському та Обухівському районах. Це майже половина всіх автотрас столичного регіону!
Для ефективного утримання доріг кількість дорожньо-експлуатаційних баз компанії в області збільшено до 9. Нові бази діють у Кончі-Заспі та Обухові. Поповнено парк спецтехніки та залучено нових працівників.
Експлуатаційне утримання автошляхів у Київській області ми розпочали у 2018 році.
Компанія також обслуговує 234 км трас М-05 «Київ-Одеса» та М-03 «Київ-Харків-Довжанський». Обидві траси цієї зими перебували у взірцевому стані – прибирання снігу та обробка покриття проводились максимально оперативно. Бригадам іноді доводилось працювати в цілодобовому режимі. Утім, експлуатаційна служба підтвердила, що компанія цінує репутацію і дотримується високих стандартів не лише у сфері дорожнього будівництва.
Нагадаємо, окрім Київщини «Автомагістраль-Південь» проводить експлуатаційне утримання ще у трьох регіонах. Зокрема, на Одещині компанія обслуговує 192 км автошляху М-05. У Харківській області – 265 км доріг М-29 «Харків-Перещепине» та М-18 «Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта». Найбільшим регіоном експлуатаційного утримання залишається Дніпропетровська область, де ми обслуговуємо всі дороги державного значення загальною протяжністю майже 3 тис. км.