«Автомагістраль-Південь» продовжує відновлення автошляху Р-65 у Сумській області

«Автомагістраль-Південь» продовжує відновлення автошляху Р-65 у Сумській області. Відповідно до контракту, наша компанія здійснює поточний середній ремонт 15 кілометрів дороги від Шостки в напрямку Глухова.

Упродовж травня-червня 2019 року в межах виділеного фінансування ми повністю відновили дорогу на ділянці від м. Шостка до с. Макове загальною протяжністю 7 км. Завдяки виділенню додаткових коштів ми продовжимо роботи і до кінця цього року відремонтуємо ще 2,2 км автошляху.

Наразі роботи проводяться на ділянці км 111+070 – км 113 +200. Тут уже відфрезеровано старе покриття, влаштовані укріплена основа із 15-сантиметрового шару щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом, та 10-сантиметровий нижній шар покриття із крупнозернистого асфальтобетону. Розпочались роботи зі влаштування верхнього шару покриття зі щебенево-мастикового асфальтобетону товщиною 5 см. Також буде проведено комплекс робіт з укріплення узбіч, встановлення дорожніх знаків та нанесення горизонтальної розмітки.

До ремонтних робіт на цьому відрізку автошляху Р-65  залучено близько 50 співробітників компанії та понад 40 одиниць дорожньо-будівельної техніки.