За чотири місяці у Луганській області відремонтували майже 40 кілометрів дороги

Сьогоднішній учасник нашого корпоративного конкурсу «Є рекорд!» володіє унікальним досвідом.
Дмитро Шульга, керівник проєктів компанії у Луганській області, вміє в експрес-режимі організувати виробничі потужності та команду для роботи в новому для компанії регіоні та забезпечувати швидку та якісну реалізацію проєктів. Саме за його безпосередньої участі «Автомагістраль-Південь» 2020 року розширила географію проєктів на Луганську область, і в 10-му регіоні нашої присутності здійснено масштабне відновлення стратегічних маршрутів. Із понад 200 км, запланованих Службою автомобільних доріг у Луганській області, силами «Автомагістралі-Південь» було відремонтовано майже 60 км.
Дмитро Шульга працює у дорожньо-будівельній галузі 17 рік. Дві вищі освіти – з організації перевезень і управління на автомобільному транспорті та інженера-будівельника – здобув у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті. У компанії – з 2017 року.
«Перша посада – інженер відділу технічного контролю проєктів у Сумській області. Згодом став провідним інженером, а 2020 року мені довірили керівництво проєктами у новому для компанії регіоні – у Луганській області. Досі ми тут не працювали, а завдання перед нами поставили дуже відповідальне – відновити вкрай важливі транспортні коридори регіону. Зокрема, «дорогу життя» Т-13-06 «Сєвєродонецьк–Новоайдар» на ділянці км 7+400 – км 44+960 та Н-21 «Старобільськ–Луганськ–Хрустальний–Макіївка–Донецьк» на відрізку км 20+000 – км 39+960», – розповів Дмитро Шульга.
За його словами, у багатьох місцях автотрас дорожнє покриття було фактично знищене пересуванням важкої військової техніки. Останні ямкові ремонти на них проводили понад 10 років тому. Проте компанія зуміла професійно та в максимально стислі терміни відновити комфортний проїзд десятками кілометрів доріг.
Рекорд!
Рекордною подією 2020 року Дмитро Шульга вважає відновлення майже 40-кілометрової ділянки автодороги Т-13-06, здійснене за 4 місяці.
«Ми почали середній поточний ремонт траси «Сєвєродонецьк-Новоайдар» у квітні, а вже на «екваторі» липня завершили влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. Це рекорд для нашої компанії. Для досягнення цього результату треба було залучити кілька факторів. Насамперед – організувати цілодобовий режим робіт та своєчасну доставку матеріалів та спецтехніки на об’єкти. Мій досвід дозволив максимально ефективно налагодити всі ланки робочого процесу. Пишаюсь цим, адже довелось керувати командою справжніх фахівців, які працювали non-stop та завжди вправно виконували поставлені задачі», – розповів Дмитро Шульга.
За чотири місяці на ділянці автодороги Т-13-06 було виконано понад 46 тис. кубометрів земляних робіт, влаштовано майже 2 тис. тонн основи зі ЩПС, понад 100 тис. тонн суміші фрезерованої, обробленої в’язучим, понад 160 тис. тонн асфальтобетонних сумішей. Крім того, компанія влаштувала понад 5 км монолітного лотка та понад 2,5 км бар’єрного огородження. На перешкоді не стали й масштабні пожежі, які влітку 2020 року вирували у районі проведення робіт. Навпаки – саме відремонтована компанією ділянка автотраси Т-13-06 дозволила підрозділам рятувальників швидко дістатися до місця надзвичайної ситуації.
За словами Дмитра Шульги, у 2021 році компанія запланувала іще масштабніші роботи у Луганській області.
«Маємо завершити влаштування верхнього шару та ряд супутніх робот на автошляху Н-21. Також виконаємо середній поточний ремонт 35 км траси Н-26 «Чугуїв-Мілове» та 14 км дороги Т-13-02 «Танюшівка (пункт контролю)-Новопсков-Старобільськ-Рубіжне-Новодружеськ-Лисичанськ-Соледар-Бахмут». Потужності компанії у регіоні дозволяють будувати та відновлювати об’єкти будь-якої складності», – підсумував Дмитро.
Колеги, ми чекаємо на ваші повідомлення-заявки на участь у конкурсі рекордсменів! Розкажіть, яких досягнень 2020 року досягнули ви особисто, ваш підрозділ, бригада, трудовий колектив.
Журі конкурсу з керівників компанії визначить найкращих. Рекордсмени-переможці та призери конкурсу отримають цінні подарунки! А можливо – і кар’єрне підвищення!
Надсилайте ваші повідомлення на електрону адресу конкурсу record@automagistral.com.ua, або пишіть на нашій сторінці у Фейсбук. Обов’язково залишайте ваші контакти для того, щоб з вами могли зв’язатись журналісти прес-служби та з’ясувати деталі.
Разом – до нових перемог!