У Запорізькій області торік виконано роботи на 5 об’єктах загальною протяжністю 92,9 км

Наприкінці 2020-го ми розпочали великий тур регіонами присутності «Автомагістралі-Південь», демонструючи результати дорожньо-будівельних робіт у 10 областях України, в яких ми працювали впродовж останніх років.
Відеочастину цього проєкту розпочинаємо із Запорізької області.
У цьому регіоні «Автомагістраль-Південь» працює вже третій рік. Масштабне відновлення доріг розпочалось у 2019 році з поточного середнього ремонту дороги Н-08 «Бориспіль-Кременчук-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь». Для реалізації проєкту було залучено понад 250 одиниць техніки та 450 працівників, які працювали у цілодобовому режимі.

Досвід цілодобового режиму роботи у сезоні 2020 наша запорізька команда зуміла масштабувати на всі проєкти та достроково завершити їх. Ремонтні роботи були організовані так, що величезний виробничий конвеєр не зупинявся ні на хвилину.
Загалом у 2020 році у Запорізькій області компанія виконувала роботи на 5 об’єктах загальною протяжністю 92,9 км. Вони повністю завершені у верхньому шарі покриття.
У регіоні працює мобільний асфальтобетонний завод MARINI XPRESS 2500, продуктивністю – 200 т на годину, та змішувальна установка для приготування холодних сумішей MARINI coldFALT 400, продуктивністю 400 тонн на годину.
Постійний штат працівників, залучених до роботи на об’єктах у Запорізькій області, виріс до 300 осіб, а кількість техніки перевищила 200 одиниць.
У кожному регіоні «Автомагістраль-Південь» створює потужні виробничий та логістичний комплекси, формує професійну команду. Це дає нам безперечні конкурентні переваги та можливість для реалізації одразу низки інфраструктурних проєктів будь-якої складності та масштабу.