Руслан Матвієнко, головний механік Дніпровського регіону: «Автомагістраль-Південь» збудувала найсучаснішу ремонтну базу в Новомосковську»

У 2020 році наша компанія побила багато рекордів вітчизняного ринку дорожнього будівництва. Ми продовжуємо стрімко розвиватись та ставимо перед собою нові амбітні завдання. І ми впевнені, що досягнемо мети, адже наші сумлінні працівники повністю віддають себе улюбленій справі та роками вдосконалюють свої вміння та навички. Про таких співробітників ми розповідаємо під час корпоративного конкурсу «Є рекорд!».
Сьогодні знайомимо вас з іще одним рекордсменом «Автомагістралі-Південь» – Русланом Матвієнком, головним механіком Дніпровського регіону.
Якщо ви хочете навчитися, як конвертувати роки натхненної праці у професійну самореалізацію, то вам слід негайно записатися на майстер-клас Руслана Матвієнка. За понад 14 років його роботи в компанії не залишилося жодної одиниці техніки, яка б не підкорилася головному механіку.
«Після армії я влаштувався на роботу в «Автомагістраль – Південь» на посаду оператора грунтового катка. З часом керівництво компанії доручало саме мені першим випробовувати нові катки. Згодом випала можливість спробувати свої сили на першому в кампанії асфальтоукладачу Vogele SUPER 2100-2. Далі працював на фрезі. Накопичений за ці роки досвід допоміг мені стати лінійним механіком, а вже за кілька місяців – старшим механіком. І буквально через місяць доріс до керівника підрозділу у Дніпровському регіоні», – поділився Руслан Матвієнко.
Під керівництвом Руслана Матвієнка нині перебуває майже 200 одиниць спецтехніки Дніпровського регіону та штат із 14 механіків, які у цілодобовому режимі обслуговують автопарк та бази компанії у Пашеній Балці, Петриківці, Царичанці, Девладовому. Рекордним досягненням 2020 року Матвієнко називає сучасну ремонтну базу для автомобілів, яку компанія збудувала у Новомосковську.
«Ми обслуговуємо понад 130 самоскидів та близько 60 одиниць спецтехніки. Автопарк постійно збільшується. Лише цього року у Дніпровському регіоні кількість спецтехніки зросла на 40%. Цьому є пояснення: триває масштабне будівництво автошляху Н-31 «Дніпро-Решетилівка».
Ще один грандіозний проєкт – відновлення автодороги М-04 «Знам’янка-Ізварине.
Роботи на цих об’єктах тривають у цілодобовому режимі, тож техніка має працювати безвідмовно й максимально ефективно. Наші механіки – це стовпи, на яких тримається спроможність компанії безперебійно ремонтувати і будувати дороги. І для цього у нас усе є. Нова база в Новомосковську – найкраща в Україні, з найсучаснішим обладнанням. На базі можна одночасно вмістити до 200 одиниць техніки, працюють шиномонтаж, токарний відділ та моторний цех. Окрім цього, для комфортної роботи персоналу на базі влаштовані кухня, душова і кімната для відпочинку», – розповів Руслан Матвієнко.
Колеги, ми чекаємо на ваші повідомлення-заявки на участь у конкурсі рекордсменів! Розкажіть, яких досягнень цього року досягнули ви особисто, ваш підрозділ, бригада, трудовий колектив.
Перед Новим роком журі конкурсу з керівників компанії визначить найкращих. Рекордсмени-переможці та призери конкурсу отримають цінні подарунки!
А можливо – і кар’єрне підвищення!
Надсилайте ваші повідомлення на електрону адресу конкурсу record@automagistral.com.ua, або пишіть на нашій сторінці у Фейсбук. Обов’язково залишайте ваші контакти для того, щоб з вами могли зв’язатись журналісти прес-служби та з’ясувати деталі.
Разом – до нових перемо