Працівники «Автомагістралі-Південь» укотре рятують людське життя

Експлуатаційна служба утримання доріг компанії «Автомагістраль-Південь» не тільки всесезонно обслуговує автошляхи, але і завжди готова надати допомогу водіям, які опинились в екстремальній ситуації.
Близько 15-ї години 19 січня нашому диспетчеру нашої філії «Дорожній сервіс» з експлуатаційного утримання доріг у Харківській області зателефонували з поліції з проханням перевірити 53-й кілометр траси М-29 «Харків-Красноград-Перещепине», на якому, за повідомленням автомобілістів, біля великогабаритного автомобіля ЗІЛ бачили непритомного чоловіка.
За словами керівника філії Сергія Пляки, рішення виїхати на допомогу було прийняте негайно. Адже непритомній людині, що лежала на землі за температурі -20°C, кожна зайва хвилина могла коштувати життя.
«Наш майстер Максим Лосьєв знаходився приблизно за 30 кілометрів від постраждалого, поїхав особистим автомобілем. На місці виявив скривавленого чоловіка похилого віку з ознаками травми голови. Максим зреагував вкрай професіонально: викликав «швидку», зупинив попутну машину і з допомогою водія переніс постраждалого у салон автомобіля, щоби обігріти його до прибуття медиків», – розповів Сергій Пляка прес-службі «Автомагістралі-Південь».
Врятований на дорозі зараз перебуває у лікарні. Як з’ясувалося, чоловік зупинив вантажівку на узбіччі, аби щось перевірити під капотом, вибрався на бампер, проте послизнувся і впав з висоти близько півтора метра. Від удару головою об землю знепритомнів. На щастя, зараз його життю ніщо не загрожує.
Ми вдячні своїм працівникам за небайдужість та оперативне прийняття відповідального рішення, яке допомогло врятувати людське життя. Максим Лосьєв вчинив так само рішуче та самовіддано, як і його колеги Володимир Починок, Іван Дмитренко та Валентин Ільницький, які 16 жовтня 2020 року врятували чоловіка та жінку з палаючого автомобіля на вулиці Борщагівській у Києві.
Ми пишаємось нашою командою професіоналів та зичимо їм та їхнім сім’ям міцного здоров’я та добробуту.