Наступна зупинка шляхами “Автомагістраль-Південь” – місто Оріхів Запорізької області

Далі наша експедиція вирушила у місто Оріхів Запорізької області. Біля цього містечка “Автомагістраль-Південь” лагодить дорогу Н-08 – як раз перед нашим приїздом дорожні будівельники почали влаштовувати верхній шар АБС.

На ділянці працює молодий майстер Антон Лісицин. Здобувши вищу дорожню освіту, він довгий час працював у ресторанному бізнесі. А зараз вирішив повернутися до обраної з юності професії, бо побачив перспективи розвитку у галузі. Каже: друзі запросили працювати в “Автомагістраль-Південь”, і він дуже радий цьому запрошенню. Вже прийшовши до нас на роботу, він зустрів і інших знайомих по університету.

Цікаво, що в бригаді Антона не він один досить кардинально змінив напрямок діяльності. Один з його робітників, Олег Хавач довгий час був педагогом: працював з дітками у садочку, а потім викладачем фізики. Зараз Олег закінчує педагогічний університет і мріє здобути вищу дорожню освіту, щоб продовжувати свою кар’єру у нас.

Ще один з робітників Антона – Петро Гришко – все життя працював зварником. А у поважному віці пішов працювати в дорожником, адже все життя мріяв подорожувати.
Механізатор з команди Антона – Іван Заєць – прийшов у дорожню галузь з аграрної. У кожного з автомагістралівців своя історія, але разом вони створили дружній міцний колектив, який працює злагоджено і швидко.