Молдавська влада задоволена динамікою та якістю ремонту траси М3 “Кишинів-Джурджулешти”, який реалізує “Автомагистраль-Південь”

https://www.youtube.com/watch?v=rcQPd4ciwOA&fbclid=IwAR07I2DRkOrM0uvCbJYHXMkB_Bqt94CKJGuHuZi1w5s9X2iBKu2ez36NflE

Молдавська влада задоволена динамікою та якістю ремонту траси М3 “Кишинів-Джурджулешти”, який реалізує “Автомагистраль-Південь”.
Про це йдеться у сюжеті молдавського телеканалу GRT.
Відновлення транспортної артерії, яка веде до міжнародного морського порту Джурджулешти, відбувається з урахуванням усіх європейських дорожньо-будівельних норм. Це стосується як якості робіт, матеріалів, лабораторних досліджень, так і організації безпеки руху.

“На всьому відрізку, на якому проводять ремонт траси, встановлені застережні сигнали, світлофори. Роботи проводяться відповідно до усіх правил техніки безпеки”, – розповідає голова управління будівництва та інфраструктури автономної території Гагаузія Іван Коліогло.

Наразі продовжуються земляні роботи — вони найбільш трудомісткі у цьому проєкті. Також “Автомагістраль-Південь” відновлює дорожнє покриття, організовує об’їзні шляхи, влаштовує бордюри тощо. Роботи у цьому сезоні триватимуть, доки дозволятимуть погодні умови.