Продовжуємо передавати обладнання для лікуванні хворих на Covid-19 лікарням Дніпропетровської області

Продовжуємо передавати обладнання для лікуванні хворих на Covid-19 лікарням Дніпропетровської області.

Сьогодні ми відправили в обласну клінічну лікарню ім. І.І. Мечникова 4 мультипараметрові монітори пацієнта Brightfield Healthcare Osen9000D та півтисячі одноразових захисних комбінезони BeSafe Master (PP+microPE).
У лікарні зараз перебувають дев’ять пацієнтів із підтвердженою коронавірусною інфекцією. Медзаклад провів переоснащення відділень, щоби забезпечити лікування усім хворим. Зокрема, організував 200 ліжок для надання допомоги пацієнтам із коронавірусом. Проте за браком ресурсів лікарня не могла закупити все необхідне устаткування.

«Ми багато років співпрацюємо з компанією “Автомагістраль-Південь”, дуже її любимо, вона не раз допомагала нам. Тому звернулися до неї напряму, разом сформували список необхідного обладнання. Зокрема, потрібні були монітори пацієнта. Вони необхідні насамперед у реанімаційних відділенням, там, де вкрай важливо постійно наглядати за станом хворих. Монітори пацієнта дозволяють кожну хвилину відстежувати покращення або погіршення стану пацієнта, бачити все в динаміці”, – розповів головний лікар медзакладу Сергій Риженко.

Минулого місяця ми передали лікарні Мечникова шприцевий насос ДШ-08 та велику кількість медичних рукавичок, респіраторів та захисних окулярів.

Обладнання від «Автомагістралі-Південь» також отримала Криворізька інфекційна лікарня №1: монітор пацієнта Brightfield Healthcare Osen 9000D та півтисячі захисних комбінезонів BeSafe Master (PP+microPE).

Із початку квітня передаємо медичне обладнання та засоби захисту медпрацівників в лікарні усіх регіонів, у яких виконуємо ремонт та будівництво автодоріг. Медапаратуру вже отримали лікарні на Львівщині та Одещині. Зокрема, восьмій лікарня міста Львова передано апарат штучної вентиляції легень, Одеському обласному клінічному медичному центру – пульсоксиметр, одно- та двошприцеві насоси, а також партію медичних рукавичок. У центральну міську лікарню міста Першотравенськ Дніпропетровської області доставлено три медичні відсмоктувачі “Біомед” 7А-23D. Засобами захисту ми також забезпечили медиків клінічної лікарні №21 у Дніпрі.