Підсумки вересня: 900 км доріг у роботі, 600 км відремонтовано у верхньому шарі

Сезон дорожнього будівництва поступово виходить на фінішну пряму. За словами голови «Укравтодору» Олександра Кубракова, цього року вже оновлено 2100 км доріг, іще 800 км залишається завершити у верхньому шарі. План до кінця сезону незмінний – 4000 км міжміських автошляхів, до яких треба додати ще 1500-1600 км місцевих доріг.
Наша компанія продовжує залишатись справжнім локомотивом «Великого будівництва» – національним лідером дорожньої галузі. За підсумками вересня, у верхньому шарі наші бригади завершили роботи на 600 км автошляхів!
За рахунок додавання нових проєктів зростає загальна протяжність ділянок, де виконувались та продовжують виконуватись роботи: наразі компанія вийшла на позначку в 900 км автошляхів! Це приблизно 70 об’єктів у 10 регіонах країни! Більшість з них виконано з випередженням графіку.
Найбільша протяжність доріг, де роботи на основному проїзді вже завершені, припадає на Харківську область – 228 км.
В інших 9 регіонах присутності компанія досягнула таких результатів:
Запорізька область – 93 км;
Львівська область – 75 км;
Сумська область – 71 км;
Луганська область – 37 км;
Дніпропетровська область – 34 км;
Одеська область – 23 км;
Донецька область – 22 км;
Волинська область – 16 км;
Київська область – 9 км.
У вересні ми встановили черговий неймовірний рекорд нашої компанії – 2 млн т асфальтобетонних сумішей.
На кінець місяця результат збільшився ще на 100 тис. т. Вироблено понад 2,1 млн т асфальтобетонних сумішей та 1,15 млн т щебеневих сумішей, укріплених цементом.
Здебільшого у цілодобовому режимі працюють усі 18 виробничих баз компанії (15 асфальтобетонних заводів, 9 змішувальних установок для приготування щебеневих сумішей, укріплених цементом).
Кількість співробітників сягнула рекордної позначки у 4000 працівників, на об’єктах компанії працює понад 1800 одиниць техніки.
До кінця сезону залишається менше двох місяців, але скидати обертів ми не плануємо.
Попереду – нові рекорди!