П’ять лікарень у Запорізькій області отримали допомогу від “Автомагістралі-Південь”

П’ять лікарень у Запорізькій області отримали допомогу від “Автомагістралі-Південь”

Підтримуючи українських медиків у боротьбі з коронавірусною інфекцією, передали медичне устаткування та засоби індивідуального захисту п’ятьом лікарням у Запорізькій області.
Зокрема, апарат штучної вентиляції легень RS 300, мультипараметровий монітор пацієнта Brightfield Healthcare Osen 9000D та відсмоктувач “Біомед” 7А-23D придбали для обласної інфекційної клінічної лікарні. Це найбільший профільний медичний заклад області, у якому нині перебувають 44 пацієнти з підтвердженим діагнозом «коронавірусна інфекція».
“Медичний відсмоктувач та монітор пацієнта працюватимуть у відділені анестезіології та реанімації. Ця апаратура мобільна, у разі необхідності зможемо застосувати її там, де найбільше потребують пацієнти. Ми вдячні небайдужим людям, компанії “Автомагістраль-Південь”, за те, що вони купили обладнання і привезли його до нас”, – розповів керівник медзакладу Володимир Шинкаренко.
Обладнання для порятунку хворих на коронавірусну інфекцію також передали в інші лікарні Запорізької області. Так, по ларингоскопу, монітору пацієнта Brightfield Healthcare Osen 9000D та відсмоктувачу “Біомед” 7А-23D отримали Мелітопольська багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги, Бердянське територіальне медичне об’єднання, Пологівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування та Дніпрорудненська багатопрофільна міська лікарня.
В усі п’ять лікарень також доставлено партії медичних рукавичок, захисних окулярів та респіраторів різного ступенів захисту.
Починаючи з квітня, “Автомагістраль-Південь” допомагає медпрацівникам в усіх регіонах, у яких виконуємо ремонт та будівництво автодоріг. Зокрема, вже передано чималі партії медичного обладнання та засобів індивідуального захисту обласній клінічній лікарні ім. І.І. Мечникова та клінічній лікарні №21 у Дніпрі, Криворізькій інфекційній лікарні №1, центральній міській лікарні Першотравенська, Одеському обласному клінічному медичному центру, Восьмій лікарні міста Львова.