Наша мандрівка розпочалася з Дніпропетровської області

Наша мандрівка розпочалася з Дніпропетровської області. Саме тут фахівці «Автомагістралі-Південь» будують нову трасу Н-31. Погода вчора виявилась не найкращою для дорожнього будівництва – по всій області рясні дощі. Тому наші співробітники відпочивали, щоб завтра продовжити вкладання нижнього шару на ділянці км 11+000 – км 12+000, а на ділянці км 12+000 – км 14+000 – земляні роботи.
Скориставшись паузою, ми поспілкувалися із командою майстра Сергія Сирцева. Ця виробнича ланка склалася ще до приходу нового майстра, адже деякі фахівці працюють в «Автомагістралі-Південь» по 10-11 років. Зібралися вони з усієї України і добре спрацювалися!
До приходу нового керівника наші дорожні будівельники вже встигли багато де попрацювати: і на Західній Україні, і в Донецькій області, і у «домашній» області «Автомагістралі-Південь» – на Одещині.
Але разом із новим майстром і в тому складі, який ви бачите на фото, робітники почали працювати саме на цьому надважливому для всієї України об’єкті. Зокрема, ланка працювала над спорудженням великої водопропускної труби, чим дуже пишається.
Залишайтеся з нами, і трохи пізніше ми познайомимо вас з іншими командами, які працюються на будівництві Н-31!