“Автомагістраль-Південь” завершила всі роботи на трасі Н-22 “Устилуг-Луцьк-Рівне”

“Автомагістраль-Південь” завершила всі роботи на трасі Н-22 “Устилуг-Луцьк-Рівне”. Ми збудували нову ділянку автошляху навколо прикордонного міста Устилуг протяжністю близько одного кілометра. Відтепер транспортний потік, що прямує до пункту пропуску «Устилуг-Зосин» на державному кордоні України з Польщею, оминатиме центральную частину міста.
Щоб збудувати цю ділянку, ми виконали значний обсяг земляних робіт. Адже ділянка траси прокладена по старому гирлу річки Студянка, де є значні перепади висот і складні інженерно-геологічні умови. Для спорудження земляного полотна ми використали 27 тис. м³ ґрунту. Цим обсягом можна заповнити понад 2 тис. самоскидів!
Ми збудували дорогу з надійним конструктивом, яка має два шари основи загальною товщиною 41 см та три шари асфальтобетонного покриття загальною товщиною 25 см. На об’єкті встановлене бар’єрне огородження, дорожні знаки, нанесена дорожня розмітка. Також на всій протяжності ділянки влаштовано пішохідну доріжку та тротуари.
Під’їзди до пункту пропуску через державний кордон стали більш комфортними. Безпосередньо тут дорога розширена до 15 м. По краях проїзної частини облаштовано автомобільну стоянку та встановлені шумозахисні екрани.
Ми завершили об’єкт, який має велике значення для місцевої громади та всіх подорожуючих трасою Н-22.