АБЗ Дергачі – абсолютний рекордсмен за кількістю виробленої асфальтобетонної продукції

Як учасника нашого корпоративного конкурсу «Є рекорд!» представляємо Романа Зубка – керівника виробничої бази «Автомагістралі-Південь» у місті Дергачі Харківської області.
Роман керує базою два роки. До того накопичив чималий досвід управління виробництвом, очолюючи АБЗ на Львівщині.
«У мене дві вищі освіти. Першу здобув 2005 року у Придніпровській державній академії будівництва та архітектури на механічному факультеті, а другу – торік у «Львівській Політехніці» за спеціальністю «Автомобільні дороги та аеродроми». Іще студентом підробляв асфальтобетонником-варильником ІІІ розряду. У дорожньо-будівельній сфері працюю понад 15 років, третину з них – в «Автомагістралі-Південь». Починав із посади керманича виробничої бази у Ходовичах, згодом працював у Жвирці Львівської області. За кілька років очолив найбільшу та найпотужнішу базу компанії – у Дергачах», – розповів Роман.
Найбільшим досягненням у сезоні 2020 Роман Зубко вважає рекордну з 16 АБЗ компанії кількість асфальтобетонних сумішей, яку виробив завод у Дергачах – понад 340 тис. тонн. Це у півтора разу більше, ніж торік.
“Рік видався неймовірно насичений для нашої команди та компанії загалом. Майже 3 мільйони тонн асфальтобетонних сумішей за цей рік виготовила компанія. Із них понад 10% – саме виробнича база у Дергачах. Як результат – на Харківщині відновлено у верхньому шарі понад 253 км автодоріг. Без сумніву, цей результат вражає своїми масштабами. Тільки уявіть – у піковий момент сезону в цілодобовому режимі ми вантажили понад 130 самоскидів на добу. Тобто, кожні 10 хвилин з бази виїжджав Ford, завантажений асфальтобетоном. За допомогою високопродуктивної італійської установки MARINI Top Tower 4000 виготовили понад 340 тис. тонн асфальтобетонних сумішей. Зокрема, майже 180 тис. тонн щебенево-мастикових сумішей та понад 160 тис. тонн дрібнозернистої та крупнозернистої асфальтобетонної суміші. Ми забезпечували матеріалами такі об’єкти, як: Т-21-11 «Чугуїв-Печеніги-Великий Бурлук», Р-51 «Мерефа-Лозова–Павлоград», О212349 «Печеніги–Мартове–Борщова», Н-26 «Чугуїв–Мілове». Проте найбільше асфальтобетонних сумішей – понад 240 тис. тонн – пішло на реалізацію грандіозного проєкту компанії на Харківщині – на поточний середній ремонт автошляху М-03 «Київ-Харків-Довжанський», який ми виконували на ділянці від Харкова до Ізюма. Завдяки нашим спільним зусиллям та роботі у цілодобовому режимі «Автомагістраль-Південь» цього року відновила у верхньому шарі майже 100 кілометрів автошляху М-03», – зазначив Роман Зубко.
Виробнича база у Дергачах не лише найбільша в компанії, але й одна з найбільших в Україні. Кожен рік ми намагаємось всіляко модернізувати її та максимально ефективно налагодити кожну ланку і процес роботи. Наприклад, цього року наш асфальтобетонний завод Marini Top Tower 4000 пропрацював без простою. Усі необхідні планові роботи ми проводили виключно в неробочий час, тому це вплинуло на продуктивність і звело шанси на аварійні зупинки під час виробництва майже до нуля. Бувало, що завод працював без упину цілу добу. Завдяки злагодженій роботі професійного колективу за три сезони експлуатації заводу було вироблено майже 800 тис. тонн асфальтобетонних сумішей.
Також на виробничій базі розміщено сучасну змішувальну установку для приготування холодних сумішей MARINI сoldFALT продуктивністю 400 т/год, емульсійну установку MARINI emulFALT продуктивністю 15 т/год та установку для модифікації бітуму MARINI modiFALT продуктивністю 20 т/год.
Крім того, є випробувальна лабораторія, яка регулярно проводить досліди із сумішами та випробовує добавки для забезпечення найкращої якості нашої продукції. Працівники лабораторії здійснюють постійний контроль якості матеріалів, що прибувають на виробничу базу, а також вхідний та операційний контроль на всіх етапах виробництва. Варто відзначити, що на базі створені комфортні умови для роботи та відпочинку наших працівників, яких у піковий час сезону може досягати до 150 осіб.
«Упевнений, що найбільші рекорди у нас ще попереду, адже плани на 2021 рік у компанії грандіозні. Колектив бази із ентузіазмом дивиться у майбутнє та чекає на нові звершення», – підсумував Роман.
Колеги, якщо ви підтримуєте Романа Зубка для виходу у фіналу конкурсу, ставте ваші «лайки» під публікацією.
Крім того, ми чекаємо на ваші повідомлення-заявки на участь у конкурсі рекордсменів! Розкажіть, яких досягнень цього року досягнули ви особисто, ваш підрозділ, бригада, трудовий колектив.
Перед Новим роком журі конкурсу з керівників компанії визначить найкращих. Рекордсмени-переможці та призери конкурсу отримають цінні подарунки! А можливо – і кар’єрне підвищення!
Надсилайте ваші повідомлення на електрону адресу конкурсу record@automagistral.com.ua, або пишіть на нашій сторінці у Фейсбук. Обов’язково залишайте ваші контакти для того, щоб з вами могли зв’язатись журналісти прес-служби та з’ясувати деталі.
Разом – до нових перемог!