21 березня «Автомагістраль-Південь» святкує свій ювілей – 15-річчя з дня початку діяльності компанії!

Символічно, що в Україні 21 березня настає весняне рівнодення. У цей день весна починається за астрономічним календарем. Отже, повномасштабно стартує і новий сезон будівництва та ремонту доріг.

Іншими словами, день народження «Автомагістралі-Південь» є знаковим для всієї галузі. І такий збіг зовсім не випадковий. Адже «Автомагістраль-Південь» є лідером у дорожній сфері, справді національною, найпотужнішою компанією, яка встановлює нові стандарти та вказує шлях розвитку решті учасників ринку.

А починалось усе з однієї родини – кількох молодих і цілеспрямованих хлопців з Одеси, які отримали невелике замовлення на ремонт ділянки Київ-Одеса. Кілька одиниць техніки, два десятки робітників – це все, із чого стартувала «Автомагістраль-Південь». Не було ні протекції високих покровителів, ні потужних інвесторів. Розраховували лише на власні сили, на велике бажання стати кращими і довести, що впораються із будь-яким, навіть найскладнішим замовленням.

Крок за кроком «Автомагістраль-Південь» зростала, ставала більш потужною та досвідченою. Зароблені кошти інвестувались у розвиток, у нову техніку та виробничі потужності. Формувався найбільш професійний та мотивований трудовий колектив у галузі.

Але за духом компанія завжди залишалась однією родиною. Змінювався лише масштаб.

Нині «Автомагістраль-Південь» будує дороги європейської якості у більшості регіонів України. Компанія створила найпотужнішу виробничу базу, власними силами підтримує професійну освіту та виховує молодих фахівців для всієї галузі. Цьогоріч «Автомагістраль-Південь» першою з українських компаній розпочинає реалізацію міжнародного проекту у сусідній країні.

«Автомагістраль-Південь» – це справжня гордість країни. І з ювілеєм компанію вітають керівники галузі та провідні експерти, передаючи команді заслужені слова вдячності та побажання плідної роботи!