Сергій Денисюк, заступник технічного керівника: «Автомагістраль-Південь» здатна випускати асфальтобетонні суміші цілодобово на всіх 15 заводах»

Побудувати і запустити у виробництво асфальтобетонний завод усього за два тижні – це новий технологічний стандарт, який на вітчизняному ринку запровадила «Автомагістраль-Південь». За цим рекордним досягненням стоїть ретельне планування та опрацювання всіх виробничих етапів, злагоджена робота висококваліфікованого персоналу та цілеспрямованість управлінців.
Саме таких співробітників компанії відзначаємо у нашому корпоративному конкурсі «Є рекорд!», і сьогодні знайомимо вас із черговим його учасником – заступником технічного керівника Сергієм Денисюком.
Кар’єра Сергія Денисюка в «Автомагістралі-Південь» почалася 2016 року з посади оператора технологічних установок. Далі була робота оператором асфальтобетонного заводу, провідним технічним спеціалістом та заступником технічного керівника. Відтак про виробництво високоякісних асфальтобетонних сумішей Сергій Денисюк знає практично все. Нині він відповідає за саме технічне переоснащення, пристосування та модифікацію асфальтобетонних заводів під виробничі потреби компанії.
«Купівля нового обладнання потребує його технічного удосконалення. Наприклад, твердість вітчизняних інертних матеріалів вища, ніж у європейських країнах. Із них асфальтобетонний завод у стандартній комплектації може виробити до 100 тис. тонн асфальтобетонних сумішей, хоч розрахований на обсяги у 5 разів більші. Відповідно, ми винаходили покращення, погоджували їх разом із представниками заводу і запускали у виробництво. Так, під наші потреби була модифікована ціла лінія виробництва асфальтобетонних заводів Marini. Наші напрацювання в удосконаленні схеми електрифікації та модернізації програмного забезпечення лягли в основу багатьох удосконалень АБЗ цього виробника. Зараз спільно проводимо модернізацію елеватора наповнювача», – розповідає Сергій Денисюк.
Найбільшим досягненням цього року Сергій Денисюк вважає відсутність вимушених простоїв асфальтобетонних заводів внаслідок технічніх поломок та їхню готовність виробляти суміші у цілодобовому режимі.
«Ми власними силами монтуємо, запускаємо, експлуатуємо й обслуговуємо свої асфальтобетонні заводи. Вони розміщені по всій Україні, ми жодного разу не допустили простоювання виробництва. Це – найважливіше у будівництві та ремонті доріг. Бо коли зупиняється АБЗ – переривається цілий ланцюг процесів. Тоді зупиняється все: перевезення бітуму та інертних матеріалів, відвантаження сумішей, робота на лінії, – каже Сергій Денисюк. – Ми налагодили роботу так, що можемо на кожному АБЗ випускати продукцію у цілодобовому режимі. Цього року у такий режим роботи переведено виробничі бази у Новомосковську, Степанівці, Девладовому, Новополтавці, Жвирці та на Пашеній Балці. А загалом ми здатні випускати асфальтобетонну продукцію цілодобово на всіх 15 наших заводах. Яка ще компанія в Україні здатна на таке?»
Колеги, ми чекаємо на ваші повідомлення-заявки на участь у конкурсі рекордсменів! Розкажіть, яких досягнень цього року досягнули ви особисто, ваш підрозділ, бригада, трудовий колектив.
Перед Новим роком журі конкурсу з керівників компанії визначить найкращих. Рекордсмени-переможці та призери конкурсу отримають цінні подарунки!
А можливо – і кар’єрне підвищення!
Надсилайте ваші повідомлення на електрону адресу конкурсу record@automagistral.com.ua, або пишіть на нашій сторінці у Фейсбук. Обов’язково залишайте ваші контакти для того, щоб з вами могли зв’язатись журналісти прес-служби та з’ясувати деталі.