Бажаємо міцного здоров’я, невтомного професійного зростання та кар’єрних висот!

У нашій країні автомобілісти традиційно не дуже симпатизували дорожникам. І це зрозуміло – жахливі дороги тривалий час були візитівкою України. Яка ж тут може бути симпатія!
Але, на щастя, все змінюється. Українські дороги відновлюються на очах! І наша компанія грає в цьому казковому перетворені одну з головних ролей.
Одночасно змінюються і ставлення автомобілістів та дорожників – усе частіше ми чуємо від водіїв та автовласників слова подяки. Нарешті українці почали отримувати задоволення від автомобільних подорожей!
І це надихає. Адже ми по-справжньому пишаємось своєю роботою.
На жаль, епідемія коронавірусу змусила нас скасувати святкування професійного свята. Але ми знайшли інший спосіб привітати наших кращих співробітників – дорожніх робітників, майстрів, виконробів, операторів асфальтоукладачів, водіїв, інженерів та десятків інших спеціалістів. Майже дві сотні працівників у всіх регіонах присутності компанії з нагоди професійного свята отримали почесну відзнаку – грамоту компанії.
І наших переможців, і увесь наш величезний колектив вітаємо зі святом! Бажаємо усім дорожникам міцного здоров’я, невтомного професійного зростання та кар’єрних висот! Країна нарешті пишається нами, і нехай тепер так буде завжди!
З Днем автомобіліста і дорожника!