Підсумки серпня: відремонтовано понад 500 кілометрів доріг!

Щомісяця ми звітуємо про чергові рекорди, і результати нашої роботи у серпні ще більш вражаючі, ніж у липні. Компанія збільшила кількість об’єктів до 70!
Загальна протяжність наших ділянок становить 850 км. Ми працюємо у 10 областях України (Львівська, Волинська, Київська, Одеська, Дніпропетровська, Запорізька, Сумська, Харківська, Донецька, Луганська області).
«Укравтодор» звітує, що загалом в Україні з початку сезону вже завершено влаштування верхнього шару покриття на 1703 км. Приємно повідомити, що близько третини цієї роботи виконала наша компанія!
«Автомагістраль-Південь» за період березень-серпень 2020-го відремонтувала 527 км доріг (завершено влаштування верхнього шару покриття):
Одеська область – 22 км;
Харківська область – 192 км;
Сумська область – 71 км;
Луганська область – 37 км;
Львівська область – 62 км;
Волинська область – 11 км;
Запорізька область – 96 км;
Донецька область – 5 км;
Дніпропетровська область – 23 км;
Київська область – 8 км.
У серпні ми завершили повну модернізацію виробничої бази у Пашеній Балці. І сьогодні маємо в арсеналі 18 потужних та сучасних виробничих баз (15 асфальтобетонних заводів; 9 змішувальних установок для приготування щебеневих сумішей, укріплених цементом).
Наші заводи за підсумками серпня встановили новий рекорд – майже 1,7 млн тон асфальтобетонних сумішей та 750 тис. т щебеневих сумішей, укріплених цементом, із початку сезону. Наші виробничі підприємства сьогодні щодобово відвантажують близько 20 тис. т асфальтобетонних сумішей, це приблизно тисяча вантажівок! А до кінця поточного року ми плануємо виготовити справді рекордну кількість – 2,5 млн т асфальтобетонних сумішей! Це для нас амбітний план, який не під силу жодному іншому підряднику, але ми з ним гарантовано впораємось!
Адже кількість нашої техніки збільшилась до 1800 одиниць, а кількість співробітників зросла до 4 тисяч осіб!
Відтак завдяки програмі «Велике будівництво», окрім відновлення та розбудови дорожньої інфраструктури, в Україні створено тисячі нових робочих місць.