На трасі М-06 “Київ-Чоп” влаштовуємо верхній шар покриття

На Львівщині «Автомагістраль-Південь» приступила до виконання поточного середнього ремонту дороги державного значення М-06 «Київ-Чоп» на відрізку км 650+800 – км 665+400 поблизу міста Сколе.
Ремонт цієї ділянки загальною протяжністю 14,6 км ми розпочали в 2018 році, однак обмежене фінансування дозволило провести лише роботи зі влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття. Проте і після трьох сезонів експлуатації дорога знаходиться у доброму стані, у чому нещодавно переконалися наші дорожні експерти.
Нещодавно, після проведення тендерних процедур, із замовником було укладено новий договір, і вже цього тижня стартували роботи з завершення ремонту. Наразі наші бригади розпочали влаштування верхнього шару зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші на ділянці дороги поблизу райцентру Сколе у напрямку Закарпатської області.
Проєктом, окрім влаштування шару покриття на основному проїзді, також передбачено будівництво двох перехідно-швидкісних смуг для безпечного з’їзду автотранспорту з траси до населених пунктів.
Перша стометрова смуга прямуватиме до повороту в Сколе.
Друга смуга завдовжки 200 м вестиме до повороту до курортного Славського.
Наразі на цих ділянках наші бригади розпочали земляні роботи та роботи з влаштування шарів дорожньої основи.
Також поточним середнім ремонтом передбачено комплекс робіт зі влаштування водовідвідних прикрайкових лотків та водоскидів, влаштування тротуарів, примикань, облаштування автобусних зупинок.
Фінішним етапом робіт буде укріплення узбіччя, влаштування бар’єрного огородження вздовж автотраси та нанесення дорожньої розмітки. Для виконання робіт задіяно понад 50 працівників і 30 одиниць техніки.
Завершити поточний середній ремонт ділянки плануємо до кінця поточного року.
Будуємо Україну разом!