Артем Животов: «Стос проєктної документації будівництва автотраси Н-31 вищий, ніж асфальтобетонний завод MARINI TOP TOWER 3000»

Ми змінюємо країну. На карті України вже з’явилися 19 км автотраси національного значення Н-31 «Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка» у Дніпропетровській області. Проєкт чотирисмугового швидкісного автобану, який сполучатиме місто Дніпро з Києвом, «Автомагістраль-Південь» реалізує з 2017 року. А вже наступного року загальна протяжність готової до експлуатації дороги сягне 28 км.
Наші будівельні роботи на трасі Н-31 тривають цілорічно і практично без зупинок. Щоби пришвидшити введення в експлуатацію нових кілометрів, більшу частину будівельного сезону працюємо у дві зміни. Будівництво дороги виглядає як величезний конвеєр, усі виробничі елементи якого розписані буквально до хвилини.
За обсягами та темпами будівництва автодоріг у 2020 році «Автомагістраль-Південь» упевнено утримує лідерство. Окрім спорудження автотраси Н-31, ми будуємо ділянки обходу м. Дніпра автодороги М-04 «Знам’янка – Луганськ – Ізварине» у Дніпропетровській області та обходу м. Трускавець автошляху Т-14-02 «Східниця-Пісочна» на Львівщині. Це – ще один рекорд компанії 2020 року.
Проте всі успіхи «Автомагістралі-Південь» – це насамперед трудове звершення наших співробітників.
Аби відзначити їх і визначити справжніх рекордсменів, ми проводимо корпоративний конкурс «Є рекорд!». На етапі кваліфікації знайомимося з учасниками конкурсу. Сьогодні представляємо вам ще одного рекордсмена – Артема Животова, заступника керівника проєктів у Дніпропетровській області.
Кар’єрна історія Артема Животова – приклад для тих, хто шукає можливості для професійної самореалізації. Артем потрапив в «Автомагістраль-Південь» 10 років тому. Студент третього курсу Харківського національного автомобільно-дорожнього університету (ХНАДУ) прийшов на виробничу практику – і залишився.
«Я дорожник у третьому поколінні. Дороги будували мій дід, мій дядько. Саме вони й сформували мій професійний напрямок», – розповідає Артем Животов. Кар’єру у компанії він розпочав молодшим інженером виробничо-технічного відділу. А за три роки, коли закінчив навчання в ХНАДУ, уже був на посаді інженера відділу технічного контролю.
Вагомим будівельним досягненням у своїй кар’єрі Артем Животов називає участь у спорудженні Дністровської ГАЕС. Проте справжнім дорожнім будівельником, каже, став на будівництві автотраси Н-31 «Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка».
«Були різні проєкти: десятки кілометрів поточних ремонтів доріг, тисячі тонн влаштованих асфальтобетонних сумішей… Але будувати «з нуля» автотрасу національної категорії – це абсолютно інша робота. Мої прямі обов’язки – працювати з проєктною документацією. Це фактично цілодобова робота. Для прикладу, уся кошторисна документація, графічна частина та пояснювальна записка до проєкту ділянки будівництва автотраси Н-31 завдовжки 1,5 км уміщується на понад 2500 аркушах формату А4. А на дорозі таких ділянок аж дев’ять. І це – обсяг лише проєктної документації. А якщо взяти виконавчу документацію – проєкти та графіки виконання робіт, креслення, акти, дозволи тощо – то кількість аркушів збільшується у чотири-п’ять разів. І всі ці сотні тисяч аркушів документації відділ інженерів, який я очолюю, вдалося опрацювати, розробити, узгодити і звірити на різних рівнях – від замовника робіт до начальника дільниці на об’єкті будівництва. Якщо скласти всі ці аркуші у стос, то він буде вищим, ніж наш новий асфальтобетонний завод MARINI TOP TOWER 3000 у Царичанці (27 м). Такого досвіду роботи з проєктною документацією неможливо набути в іншій компанії, – каже Артем Животов. – Вважаю це своїм рекордом і великим поштовхом у кар’єрі».
Колеги, ми чекаємо на ваші повідомлення-заявки на участь у конкурсі рекордсменів! Розкажіть, яких досягнень цього року досягнули ви особисто, ваш підрозділ, бригада, трудовий колектив.
Перед Новим роком журі конкурсу з керівників компанії визначить найкращих. Рекордсмени-переможці та призери конкурсу отримають цінні подарунки!
А можливо – і кар’єрне підвищення!
Надсилайте ваші повідомлення на електрону адресу конкурсу record@automagistral.com.ua, або пишіть на нашій сторінці у Фейсбук. Обов’язково залишайте ваші контакти для того, щоб з вами могли зв’язатись журналісти прес-служби та з’ясувати деталі.
Разом – до нових перемог!