Забезпечили якісне автотранспортне сполучення країни із популярними курортами Прикарпаття

Майже 100 кілометрів доріг відновила «Автомагістраль-Південь» 2020 року у Львівській області.
Реалізація відразу кількох інфраструктурних проєктів підвищила туристичну привабливість регіону і забезпечила якісне автотранспортне сполучення країни із популярними курортами Прикарпаття.
Як це було – дивіться у нашому відеоогляді.
На початку вересня 2020 року компанія завершила поточний середній ремонт ділянок траси Т-14-02 «Східниця-Пісочна». У той же період розпочався ремонт гірської дороги С141516 «Славське-Хащованя», яка сполучає гірськолижні курорти Львівської та Закарпатської областей – Тисовець, Орявчик, Плай, Славське, Волосянка, Захар Беркут, Пилипець, Ізки.
Також торік розпочато будівництво ділянки дороги «Східниця-Пісочна» в об’їзд міста Трускавець протяжністю 3,8 км.

Не менш важливе значення для регіону має відновлення автодороги Т-14-25 «Миколаїв-Городок-Жовква-К.Бузька-Бібрка». Новий шлях суттєво розвантажить Львів від транзитного автотранспорту.
Також після відновлення ділянки автошляху «Мостиська-Краковець» значно скоротився час у дорозі між пунктами пропуску через державний кордон із Республікою Польща «Шегині-Медика» та «Краковець-Корчова».
Крім того, у 2020 році ми завершили поточний середній ремонт дороги державного значення М-06 «Київ-Чоп» загальною протяжністю 14,6 км та розпочали ремонтні роботи на дорозі Р-15 «Ковель-В.Волинський-Червоноград-Жовква».
Торік працювали і в самому Львові – капітально відремонтували вулицю Личаківську. Це один із найскладніших проєктів минулого року в області.
Виробничі потужності компанії на Львівщині складаються з двох баз. На одній із них у селищі Жвирка діє асфальтобетонний завод MARINI TOP TOWER 3000 продуктивністю 240 тонн на годину. Тут же розміщена змішувальна установка для приготування холодних сумішей MARINI coldFALT 400 продуктивністю 400 тонн на годину. На другій виробничій базі у селі Ходовичі працює АБЗ «Кредмаш ДС-1687» продуктивністю 160 тонн на годину.
До роботи на об’єктах у 2020 році залучено більше 300 працівників та понад 150 одиниць спецтехніки.
Дороги Львівської області «Автомагістраль-Південь» відновлює майже 10 років і готова виконати найамбітніші проєкти.