Цього року чотири мости повністю відремонтовано силами фахівців нашої компанії

2020 року наша компанія створила окремий підрозділ для будівництва мостів. Цей напрям дуже перспективний, бо тільки за програмою «Велике будівництво», у якій бере участь «Автомагістраль-Південь», в Україні планується відновити понад 100 мостів і шляхопроводів.
Представляємо керівника новоствореного підрозділу у Львівському регіоні і нашого чергового рекордсмена корпоративного конкурсу «Є рекорд!» – Ігоря Солгана!
В «Автомагістраль-Південь» Ігор прийшов на посаду майстра дорожніх робіт та відповідав за комплекс робіт з облаштування, водовідведення та штучні споруди. Завдяки своїм організаторським вмінням та високому професіоналізму незабаром став виконробом. Відтак, враховуючи значний досвід мостобудівельних робіт, саме Ігоря призначено керівником новоутвореного підрозділу з будівництва мостів у Львівському регіоні. За його словами, створення у складі компанії такої окремої повноцінної структури – давня його мрія. Коли ця нагода випала, Ігор швидко зібрав власну команду справжніх майстрів своєї справи, які можуть виконувати найскладніші завдання.
«Я працюю у компанії з 2017 року. До цього в мене був досвід будівництва штучних споруд в інших компаніях, проте саме в «Автомагістралі – Південь» отримав можливість повноцінної реалізації та розвитку своїх професіональних навичок. Компанія стрімко розвивається, і пишаюсь тим фактом, що у нас нарешті виник цей підрозділ. Наприклад, ще торік будівництвом мостів займались субпідрядники, тому інколи виникали запитання і щодо якості, і щодо термінів виконання робіт. Наразі ця проблема вирішена», – зазначив Ігор.
Особистим рекордом Ігор Солган вважає те, що новостворена структура працює зі штучними спорудами власними силами, не потребуючи допомоги підрядників. Новий підрозділ виконує поставлені задачі максимально якісно і результативно.
«Нашому підрозділу немає ще й року, але свою ефективність ми продемонстрували вже на перших об’єктах. Зокрема, на автошляху Р-15 «Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква» у Волинській області, де ми активними темпами провели роботи з відновлення деформаційних швів на мосту довжиною 110 метрів та виконали супутні роботи. Також, на початку жовтня розпочались ремонтні роботи на трасі С141516 «Славське – Хащованя» на Львівщині. Згідно з проєктом, на мосту буде влаштовано монолітну накладну плиту. Крім того, ми збільшимо габарити до нормативних показників та посилимо берегові опори. Окремо варто відзначити, що цей об’єкт знаходиться над гірською річкою, де швидко підіймається вода, тому роботи тут проводити важко та подекуди небезпечно. Наймасштабнішим нашим проєктом у 2020 році став ремонт двох мостів довжиною 36 і 24 м на автошляху Т-14-25 «Миколаїв-Бібрка» у Львівській області. У процесі роботи ми здійснили комплекс робіт з розширення мостів до нормативних параметрів та виконали заміну несучих балок. Основні роботи на цих об’єктах виконані. Проте справжнім періодом випробувань для нас стане наступний рік. Ми плануємо працювати на об’єктах у гірській місцевості зі швидкими та потужними під час злив течіями річок. Якщо ми можемо будувати мости в Карпатах, це значить, що ми збудуємо будь-який штучний об’єкт де завгодно», – наголосив Ігор Солган.
За його словами, мостобудівельний підрозділ «Автомагістралі-Південь» розвивається шаленими темпами. Наступного року планується суттєво збільшити штат працівників.
«Наш підрозділ укомплектований необхідною технікою та обладнанням для успішного функціонування. Під моїм керівництвом знаходиться понад 20 працівників. Деякі з них мають досвід роботи на будівництві грандіозних об’єктів за кордоном. Наступного року ми плануємо збільшити кількість робітників у декілька раз! Це пов’язано з кількістю об’єктів, яких дедалі буде тільки більше. І це лише початок. Я впевнений, що з кожним роком нам будуть потрібні нові, молоді фахівці, з яких я особисто готовий зробити професіоналів», – зазначив Ігор.
Потрапити до мостобудівельного підрозділу «Автомагістралі-Південь» – це випробування. Адже, за словами Ігоря Солгана, на роботу беруть кращих спеціалістів із «багажем» досвіду у міжнародних проєктах. Крім цього, слід бути перспективним фахівцем та прагнути самовдосконалюватись кожен день.
Колеги, ми чекаємо на ваші повідомлення-заявки на участь у конкурсі рекордсменів! Розкажіть, яких досягнень цього року досягнули ви особисто, ваш підрозділ, бригада, трудовий колектив.
Перед Новим роком журі конкурсу з керівників компанії визначить найкращих. Рекордсмени-переможці та призери конкурсу отримають цінні подарунки! А можливо – і кар’єрне підвищення!
Надсилайте ваші повідомлення на електрону адресу конкурсу record@automagistral.com.ua, або пишіть на нашій сторінці у Фейсбук. Обов’язково залишайте ваші контакти для того, щоб з вами могли зв’язатись журналісти прес-служби та з’ясувати деталі.
Разом – до нових перемог!