Технічний керівник компанії Володимир Шаргу: «За швидкістю та темпами будівництва асфальтобетонних заводів ми переважаємо всіх конкурентів»

2020 року «Автомагістраль-Південь» запустила в роботу чотири асфальтобетонні заводи. Це рекордний показник оновлення виробничих потужностей не лише для нашої компанії, а й усього вітчизняного ринку дорожньо-будівельних робіт.
Сумарна потужність 15 високопродуктивних заводів компанії у 10 областях країни становить 3240 тонн сумішей за годину!
Переважна більшість наших АБЗ нові, експлуатуються менше 5 років. Обладнання автоматизоване, оснащене новітніми очисними системами, які дозволяють відфільтрувати 99,8% викидів. Виробництво асфальтобетонних сумішей відтак відповідає найжорсткішим світовим екологічним стандартам. А от стандарти швидкості та темпів будівництва асфальтобетонних заводів в Україні встановлюємо ми.
Підготувати майданчик виробничої бази, змонтувати обладнання і виробити першу тонну асфальтобетонної суміші за 17 діб – ми це робимо! – розповідає технічний керівник компанії Володимир Шаргу. Саме його ми представляємо сьогодні як учасника нашого корпоративного конкурсу «Є рекорд!», у якому відзначаємо цьогорічні трудові звершення співробітників «Автомагістралі-Південь».
У компанії Володимир Шаргу працює з 2015 року. Перша посада – начальник промислової бази у Ходовичах на Львівщині.
«Із 2016 року дорожня галузь почала розвиватися. З’явилися великі проєкти, для реалізації яких потрібно було мати потужну виробничу базу. Тоді ж ми збудували перший асфальтобетонний завод Marini TopTower 3000 у Жвирці. І з того року впродовж сезону кількість асфальтобетонних заводів та грунтозмішувальних установок збільшувалася на кілька одиниць», – розповідає Володимир Шаргу.
Максимальне нарощення виробничих потужностей компанії відбулося 2020 року: запущено в експлуатацію чотири асфальтобетонні заводи, три з яких – у Дніпропетровській області. Рекордним досягненням Володимир Шаргу вважає реконструкцію виробничої бази у селі Пашена Балка неподалік міста Дніпро.
«Будівництво кожного заводу – це завжди нова, ще вища планка для нас. З нуля, в чистому полі, з реконструкцією покинутих промислових майданчиків – будь-яка складність, але незмінно якісний результат. У Пашеній Балці ми демонтували корейську асфальтозмішувальну установку DMI DMAP MB 2000, яка діяла з 2017 року, встановили італійський завод Marini TopTower 3000, установки для приготування бітумних емульсій та модифікації бітуму та змішувальну установку coldFALT400 для приготування укріплених щебеневих матеріалів. І ця виробнича база вже на 17 день з початку реконструкції відвантажила продукцію на відновлення доріг! За швидкістю та темпами будівництва асфальтобетонних заводів ми переважаємо всіх конкурентів», – каже Володимир Шаргу.
Колеги, ми чекаємо на ваші повідомлення-заявки на участь у конкурсі рекордсменів! Розкажіть, яких досягнень цього року досягнули ви особисто, ваш підрозділ, бригада, трудовий колектив.
Перед Новим роком журі конкурсу з керівників компанії визначить найкращих. Рекордсмени-переможці та призери конкурсу отримають цінні подарунки!
А можливо – і кар’єрне підвищення!
Надсилайте ваші повідомлення на електрону адресу конкурсу record@automagistral.com.ua, або пишіть на нашій сторінці у Фейсбук. Обов’язково залишайте ваші контакти для того, щоб з вами могли зв’язатись журналісти прес-служби та з’ясувати деталі.
Разом – до нових перемог!