Найпотужніший асфальтний завод в Україні відкрито!

Наша компанія відкрила найбільший в Україні асфальтобетонний завод. Урочистий запуск виробництва відбувся в м Дергачі Харківської області в присутності глави «Укравтодору» Славоміра Новака, заступника голови Харківської облдержадміністрації Євгена Шахненко, а також представників облавтодору, зокрема, начальника служби автодоріг в Харківській області Євгена Зражовца.

«« Автомагістраль-Південь »займає лідируючі позиції, і це вже не перше підприємство компанії в регіоні. Таких заводів нам потрібні десятки по всій Україні. В рамках реалізації програми розвитку автодоріг 2018-2022 років буде зроблено ще більше якісних і безпечних доріг в Україні. Сьогодні розпочато ремонт на важливому для жителів Харківської області напрямку – дорозі Р-46. Планується, що вона буде відремонтована до кінця вересня цього року. Нова дорога створить комфортні і безпечні умови проїзду для жителів області, сприятиме розвитку економічних зв’язків, дозволить збільшити інтенсивність руху. Гарантійний термін на цьому шляху – 10 років на основу і 5 – на покриття », – заявив Славомир Новак під час церемонії відкриття заводу.

Завод має рекордною продуктивністю і дозволяє виробляти дорожнє покриття найвищого класу.

«Ми запускаємо 14-ий власний асфальтобетонний завод в Україні і п’ятий завод італійської фірми Marini Fayat Group. Ця компанія – лідер з виробництва асфальтобетонних заводів в Європі, її продукція вважається однією з кращих. Нова виробнича база дозволить нам закріпити своє лідерство в регіоні, будувати дороги з використанням самих передових технологій і з кращих матеріалів. Завдяки будівництву нового заводу ми зможемо щогодини робити до 320 тонн асфальту, а це понад 3500 тонн в робочу зміну, що на сьогоднішній день є рекордним показником для аналогічних підприємств. Основним нашим проектом, на який буде працювати завод – дорога Харків-Охтирка. Також продукція буде поставлятися на траси Київ-Харків-Довжанський та Харків-Вовчанськ », – розповів генеральний директор« Автомагістраль-Південь »Микола Тимофєєв.

За словами Тимофєєва, «Автомагістраль-Південь» в 2017 році відремонтувала 500 кілометрів автотрас, в цьому році компанія планує збільшити цей показник до 860 кілометрів.

«Якщо в минулому році у нас було 10 виробничих баз, то в цьому вже 17. Кількість автотехніки зросла з 500 до 700 одиниць, плануємо в цьому році розширити автопарк до тисячі одиниць. Число співробітників компанії збільшилася до 2,5 тисяч. Ми динамічно розвиваємося, не тільки здобуваємо нову техніку, але залучаємо найкращих українських фахівців, зарплата провідного інженера доходить до 35 тисяч гривень », – пояснив директор компанії.

У Харківській обласній держадміністрації вважають, що запуск нового заводу – гарантія того, що дороги в регіоні будуть будуватися і ремонтуватися якісно і прослужать довго.
«Якість робіт компанії« Автомагістраль »ми оцінюємо дуже високо. За підсумками минулого року у нас немає до них взагалі ніяких претензій. Роботи на дорогах Чугуїв-Куп’янськ-Мілове, Чугуїв-Ізюм, Харків-Охтирка виконані якісно і в строк. І ми сподіваємося, що якість доріг, на які піде матеріал з нового заводу буде ідеальним. Відкриття заводу для області – знакова подія, сигнал, що ситуація з дорогами зміниться в кращу сторону », – заявив заступник харківського губернатора Євген Шахненко.

«Компанія« Автомагістраль-Південь »- надійний і якісний підрядник, – має все необхідне для виконання дорожньо-будівельних робіт. Це і сучасна техніка, і гарантія якості виконання робіт, і професійний, відповідальний підхід у виконанні поставлених завдань, – підкреслив Євген Зражовець. – Тому можу з упевненістю сказати, що план на 2018 рік за реконструкції та оновлення доріг в Харківській області ми виконаємо в повному обсязі ».