Відділ технічного контролю працює в режимі “швейцарського годинника” – якісно, точно та надійно

Конкурс «Є рекорд!» триває. Представляємо наступного рекордсмена – Євгена Смаля, керівника відділу технічного контролю компанії «Автомагістраль-Південь».
Євген – справжній експерт у дорожній галузі, має дві вищі освіти. Першу здобув у 2012 році в Одеській державній академії будівництва і архітектури за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво». А минулого року отримав ступінь магістра в Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті.
«Я маю майже десятилітній досвід роботи у дорожньому будівництві. За цей час встиг попрацювати в дорожній галузі і як замовник, і як підрядник. У 2018 році влаштувався на роботу в «Автомагістраль-Південь» і саме тут став професіоналом своєї справи. Починав із посади інженера відділу технічного контролю, а вже через рік працював провідним інженером, а ще через рік – керівником відділу. Сьогодні моїми основними обов’язками є загальна координація роботи відділу та організація якісного інженерно-технічного супроводу усіх об’єктів будівництва або ремонтів. Інженерно-технічний супровід проєктів значно триваліший, аніж безпосереднє виконання робіт, адже він починається з моменту отримання проєктної та дозвільної документації, а завершується введенням об’єктів в експлуатацію. Це надзвичайно відповідальна справа, адже від роботи нашого відділу залежить успішність реалізації проєктів загалом. Тому ми завжди намагаємось працювати в режимі «швейцарського годинника» – якісно, точно та надійно. Це наш секрет успіху», – розповів Євген.
За словами Євгена Смаля, рекордною подією 2020 року стала організація якісної та вчасної реалізації компанією масштабних обсягів робіт завдяки детальному плануванню та власному контролю якості робіт за проєктами.
«Наш підрозділ налічує понад 30 інженерів у десяти регіонах України. Ми забезпечуємо розробку комплексної програми робіт на проєктах та функціонування внутрішньої системи контролю якості компанії. Після отримання проєктної документації від замовника ми її опрацьовуємо та налаштовуємо графік виконання робіт упродовж усієї реалізації проєкту, стежимо, аби наші бригади чітко дотримувались плану та контролюємо якість зробленого. Завдяки детальній програмі робіт та внутрішній системі аудиту якості, штат із чотирьох тисяч працівників та двотисячний парк техніки разом із виробничими базами компанії мають можливість працювати максимально ефективно та злагоджено. Це дозволяє нам реалізовувати проєкти будь-якої складності у найкоротші терміни. І при цьому ми завжди можемо гарантувати високу якість виконання робіт», – зазначив Євген.
Як стверджує Євген Смаль, у компанії грандіозні плани на 2021 рік.
«У новому сезоні важливим завданням для нас є завершення розпочатих проєктів. Також ми впевнені, що «Автомагістраль-Південь» досягне нових рекордів та охопить реалізацією масштабних проєктів іще більше областей, адже для цього маємо всі необхідні технічні та кваліфікаційні можливості», – резюмував Євген.
Колеги, ми чекаємо на ваші повідомлення-заявки на участь у конкурсі рекордсменів!
Розкажіть, яких досягнень 2020 року досягнули ви особисто, ваш підрозділ, бригада, трудовий колектив.
Рекордсмени-переможці та призери конкурсу отримають цінні подарунки!
А можливо – і кар’єрне підвищення!
Надсилайте ваші повідомлення на електрону адресу конкурсу record@automagistral.com.ua, або пишіть на нашій сторінці у Фейсбук.
Обов’язково залишайте ваші контакти для того, щоб з вами могли зв’язатись журналісти прес-служби та з’ясувати деталі.
Разом – до нових перемог!